Filtravimo elementas K 100
K 100 filtravimo elementas tinka visiems vynam POLIRUOTI , galutiniam filtravimui. Po filtracijos vynas įgauna briliantinį spindesį. Norint pasiekti maksimalų ekonomiškumą vynas prieš filtruojant šiuo elementu turi būti pakankamai skaidrus. Jei vynas yra drumstas rekomenduojame pradžioje filtruoti per grubius (K 700) ar vidutinio tankumo (K 250) filtravimo elementus.
Galima naudoti vynui, alui ir kitiems alkoholiniams bei nealkoholiniams gėrimams. Matmenys: 20x20cm.
Tinka filtrams: FCH ir COLOMBO.
Kaina nurodyta už 1 vnt.
DĖMESIO: Į filtrą dedasi vienos rūšies (tankumo) filtravimo elementai nepriklausomai kelių elementų yra jūsų filtras.
ELEMENTŲ PARUOŠIMAS FILTRAVIMUI.
Prieš naudojimą elementus rekomenduojame pamirkyti ir praskalauti švariame vandenyje.
Dėl didesnio efektyvumo ir kokybės filtravimo elementus reikia sumontuoti į filtravimo įrenginį (taip kaip filtruojant vyną) ir perleisti šiltu o po to karštu vandeniu.
1. Praplovimas šiltu vandeniu (60 °C ) 15 minučių
2. Praplovimas karštu vandeniu (70–80 °C ) 8-10 minučių
Skalavimo srautas turi būti lygus filtravimo srautui (0,5–1 baro).