• Nauja
Druska OSOLE sūrio gamybai 1kg

Druska OSOLE sūrio gamybai 1kg

SE897062
1,60 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Druska sustiprina sūrio skonį. Paprastai jis dedamas į varškę prieš pat spaudžiant, nors kai kuriais atvejais įtrinamas į išorinį sūrio paviršių jau susiformavus žievei. Sūriui sūdyti skirta druska yra panaši į sūrymui skirtą druską - ji yra rupi ir ne joduota. Ji taip pat naudojama druska prisotintam tirpalui, kuriame mirkomi įvairių rūšių sūriai, sūrymui gaminti.

Druska OSOLE sūrio gamybai 1kg

Druska sustiprina sūrio skonį. Paprastai jis dedamas į varškę prieš pat spaudžiant, nors kai kuriais atvejais įtrinamas į išorinį sūrio paviršių jau susiformavus žievei. Sūriui sūdyti skirta druska yra panaši į sūrymui skirtą druską - ji yra rupi ir ne joduota. Ji taip pat naudojama druska prisotintam tirpalui, kuriame mirkomi įvairių rūšių sūriai, sūrymui gaminti.

Druska atlieka svarbų vaidmenį daugelyje procesų:

varškės pašalina vandenį,
Sutraukia varškę,
Stabdo bakterijų atsiradimą ir konservuoja, nes riboja nepageidaujamų bakterijų augimą.

Grynasis kiekis: 1 kg

Jums taip pat gali patikti

LYSOZYME SKYSTAS 50ml

SE897061
6,90 €

Skystas Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas , kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 100g

SE897057
8,90 €

Maisto gamybai skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje, siekiant atkurti kalcio balansą piene. Būtinas pasterizuotam pienui! Kalcio chlorido naudojimas pieno produktų ir sūrio gamyboje užtikrina stabilią ir pastovią koaguliaciją bei tvirtą varškę.

LAKTAZĖ - Fermentas, Šalinantis Laktozę 50ml

SE897058
8,35 €

Išgelbėjimas žmonėms, netoleruojantiems laktozės – tiesiog įlašinkite kelis lašus į įprastą pieną, palaukite 24 valandas ir būsite pasiruošę – pieną galite vartoti be baimės!

Sausas Kalcio Chloridas Sūrių Gamybai 10g

SE897056
1,50 €

Maisto gamybai skirtas kalcio chloridas CaCl2 yra druska, naudojama sūrių gamyboje, siekiant atkurti kalcio balansą piene. Būtinas pasterizuotam pienui! Kalcio chlorido naudojimas pieno produktų ir sūrio gamyboje užtikrina stabilią ir pastovią koaguliaciją bei kokybišką varškę.

LYSOZYME 5g

SE897060
3,95 €

Lysozyme yra labai stabilaus katijoninio baltymo produktas, kurio pagrindinė savybė yra stiprus antibakterinis poveikis. Šis fermentas turi slopinamąjį poveikį bakterijai Clostridium tyrobutyricum, kuri atsakinga už vadinamojo „vėlyvo pūtimo“ atsiradimą ir dėl sviesto rūgšties nemalonaus skonio atsiradimo. 

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį