Matinis lininis špagatas mėsai rišti, 100g 240 ° C

Lininis špagatas (240°C) 70m

310203
4,75 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Matinis lininis špagatas mėsai rišti. Atsparus karščiui iki 240°C, tinka kepimui, virimui ir rūkymui. Natūralios medžiagos leidžia termiškai apdoroti mėsą nekeičiant jos kvapo ir skonio. 

Lininis špagatas mėsai rišti (240°C)

tinka kepimui, virimui ir rūkymui. Natūralios medžiagos leidžia termiškai apdoroti mėsą nekeičiant jos kvapo ir skonio. Špagatas tvirtas todėl mėsą galima pakabinti ant kabliuko.

Ilgis: 70 m
Storis: 1.5 mm
Medžiagos tipas: linas
Atsparumas temperatūrai: iki 240 ° C

Susiję produktai

Nerūdijančio plieno kabliai 150 mm, Ø 3 mm, 5 vnt

311201
4,90 €

Nerūdyjančio plieno "S" kabliai mėsos rūkymui. Patogus rūkymas - šių tradicinių rūkymo kabliukų dėka galėsite rūkyti mėsos gaminius pakabinę juos ant stabilių laikiklių. Kablių pagalba dūmai patenka į visą mėsos paviršių todėl jūsų produktai bus išrūkyti vienodai.

Nerūdijančio plieno kabliai 150 mm, Ø 4 mm, 5 vnt

311204
7,20 €

Ypač tvirti, storo plieno kabliai mėsos rūkymui. Patogus rūkymas - šių tradicinių rūkymo kabliukų dėka galėsite rūkyti mėsos gaminius pakabinę juos ant stabilių laikiklių. Kablių pagalba dūmai patenka į visą mėsos paviršių todėl jūsų produktai bus išrūkyti vienodai.

Nerūdijančio plieno kabliai 150 mm, Ø 4 mm, 15 vnt

311324
19,95 €

Ypač tvirti, nerūdijančio plieno, storo metalo kabliai mėsos rūkymui. Patogus rūkymas - šių tradicinių rūkymo kabliukų dėka galėsite rūkyti mėsos gaminius pakabinę juos ant stabilių laikiklių. Kablių pagalba dūmai patenka į visą mėsos paviršių todėl jūsų produktai bus išrūkyti vienodai.

Jums taip pat gali patikti

Nevalgomas kolageno apvalkalas Ø65 - 4m 90°C

310302
6,80 €

Aukštos kokybės, dirbtinių baltymų, nevalgomas kolageno apvalkalas Ø65 - 4m (90°C), turintis Nacionalinio higienos instituto sertifikatą, leidžiantį greitai ir paprastai paruošti naminę perdirbtą mėsą. Apvalkalas tinkamas sąlyčiui su maistu,

Bakterijų kultūra dešrai 2g

410016
3,15 €

Puikiai parinktos bakterijų kultūros leidžia greitai ir saugiai brandinti namines dešreles, tokias kaip chorizo ​​ar salami. Šios bakterijų kultūros taip pat apsaugo paruoštus produktus nuo kenksmingų bakterijų dauginimosi ir suteikia būdingą brandinamų dešrų skonį bei aromatą. Vieno buteliuko pakanka 10 kg mėsos.

Kabinamas Tinklelis Mėsai (125°C) 3 vnt. x 3 kg.

310118
3,50 €

Kabinamas tinklelis mėsai, pakuotėje 3 vnt. tinklinių maišelių, kurių ilgis 46 cm išsitempia iki 66 cm, nesitraukia. Į vieną tinklinį maišelį telpa iki 3 kg mėsos. Tinklelis naudojamas kumpio rūkymui, jo nereikia rišti, tiesiog mėsą įdėkite į tinklinį maišelį ir kabinkite rūkykloje. Taip pat tiks pagamintiems rūkytiems produktams laikyti ar mėsai brandinti.  

Stiklinė, slėginė kumpio viryklė 450 g

313701
10,00 €

Stiklinė, slėginė, 450 g talpos kumpio viryklė. Šio prietaiso dėka galėsite paruošti naminį kumpį, paukštieną ar žuvies troškinius, užtepėles ir paštetus bei kitus patiekalus. Taip pat galite laikyti mėsos gaminį šaldytuve stiklinėje kumpio viryklėje.

Sūdytu mėsos gaminių aprišimo replės + 60...

313313
18,20 €

Sūdytų mėsos gaminių aprišimo replės + 60 aprišimo žiedų. Nepamainoma pagalba virtuvėje - mėsos aprišimo įrankis palengvina specialių žiedų uždėjimą ant mėsos tinklelių, natūralių bei dirbtinių apvalkalų ruošiant mėsą ir dešras rūkymui.

Baltas tinklelis mėsai Ø20 cm - 5m (220°C)

20405
3,80 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 20 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Baltas tinklelis mėsai Ø22 cm - 5m (220°C)

22405
3,95 €

Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 22 cm, ilgis 5 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį