SIDRO mielės
Tinka gaminant sidrą iš obuolių ir kriaušių. Aromatingų, subalansuotų, švelnaus skonio sidrų gamybai. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose. Rekomenduojama naudoti AROMA PLUS arba NUTRIFERM ENERGY maistingąsias medžiagas.
Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. sidro.
Naudojimo būdas:
Vyno mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto iki 18-20°C vandens. Įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min. Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa. Fermentacija prasideda maždaug po 10 val.
Sudedamosios dalys: Saccharomyces cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.
Fermentacijos temperatūra: 10-30°C
Tolerancija kitom mielėm: „KILLER“ (naikinančios laukines mieles)
DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 40°C mielės žūva.
Gamintojas: ENARTIS Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus gamybinė-komercinė įm „Medėja“ Dariaus ir Girėno g 3, Plungė