Skaitmeninis pH matuoklis

Skaitmeninis pH matuoklis

33475
12,10 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Skaitmeninis pH matuoklis puikiai tiks geriamo, tvenkinių, baseinų, akvariumų vandens, alaus bei vyno pH lygio matavimams., Matavimas: nuo 0.0 iki 14.00 pH\; Temperatūros matavimo ribos: 0-50 C\; Tikslumas: +- 0.1 pH (prie 20 C)

Skaitmeninis pH matuoklis
Skaitmeninis pH matuoklis puikiai tiks geriamo, tvenkinių, baseinų, akvariumų vandens, alaus bei vyno pH lygio matavimams.
Matavimas:
nuo 0.0 iki 14.00 pH\; Temperatūros matavimo ribos: 0-50 C\; Tikslumas: +- 0.1 pH (prie 20 C)
Komplekte
:

  • PH matuoklis
  • Vienkartiniai kalibraciniai tirpalai pH6.86 ir pH4.00
  • Derinimo atsuktuvas.
Jums taip pat gali patikti

Skaitmeninis temperatūros matuoklis 10-34

ST-1034
1,40 €

Priklijuojamas skaitmeninis, skystųjų kristalų temperatūros matuoklis 10-34 ˚C. Klijuojamas ant fermentacinio indo, jokių elementų ar įkrovimo, pastoviai rodo misos ar vyno temperatūrą.

Matuoklio ilgis 10,5cm.

Laboratorinė 250 ml stiklinė kolba.

34125
14,80 €

250 ml. Stiklinis matavimo cilindras su skale ir žiedu, Skaidraus stiklo matavimo cilindras su matavimo skale ir žiedu .Į cilindrą įpylus skysčio patogu įmerkti matavimo prietaisą., , Talpa: 250ml., Aukštis:,

Profesionalus skaitmeninis pH vyno Testeris

HI981033
159,95 €

HI981033 vyno pH testeris, sukurtas taip, kad vyno gamybos procese būtų galima paprasčiau tirti pH, yra sukurtas išmatuoti mėginius, kuriuose yra daug kietų medžiagų. Integruotame zonde yra stiklinis korpusas, sferinis antgalis ir „Hanna“ užsikimšimo prevencijos sistema (CPS), kuri atspari užsikimšimui 20 kartų ilgiau nei įprasta keraminė jungtis, todėl ji yra ideali priemonė matuoti pH vyno gaminimo proceso metu.

5 ltr. matavimo indas su skale

14130
9,20 €

Pagamintas iš ypatingai tvirto ir elastingo plastiko (polipropileno) kuris turi mažiausią tankį. Jis yra labai stiprus ir atsparus chemikalams. Kadangi turi aukštą lydymosi tašką yra atsparus karščiui. Tinka sąlyči

Hidrometras

33410
6,80 €

HIDROMETRAS, naudojamas cukraus kiekiui sultyse nustatyti, fermentacijos procesui kontroliuoti, patikrinti ar vynas išrūgęs, nustatyti alkoholio kiekį vyne, sužinoti papildomai reikalingą cukraus kiekį norimam alkoholio kiekiui gauti, reguliuoti galutinį

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį