Profesionalus skaitmeninis pH matuoklis

Profesionalus skaitmeninis pH matuoklis

11148
56,65 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Profesionalus, skaitmeninis pH matuoklis., Gaminant vynus labai svarbu pasigaminti subalansuoto rūgštingumo vynus. Šis matuoklis skirtas vyno,bendram rūgštingumui matuoti

Profesionalus, skaitmeninis pH matuoklis.
Gaminant vynus labai svarbu pasigaminti subalansuoto rūgštingumo vynus. Šis matuoklis skirtas vyno,bendram rūgštingumui matuoti.

Jums taip pat gali patikti

Susiję produktai

pH matavimo juostelės alui ir vynui nuo 3,8-5,5

30400
7,80 €
pH matavimo juostelės alui ir vynui nuo 3,8-5,5, Spalvotos juostelės skirtos išmatuoti vandens, vyno ar alaus pH. Užlašinus keičia spalvą., Pakuotėje 20 juostelių., Diapazonas 3,8-5,5 pH

Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis

33662
5,50 €
Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis., Į matuoklio piltuvėlį ipilkite vyno, kitame matuoklio gale išlašėjus pirmiesiems lašams matuoklį apverskite. Iš piltuvėlio vyno perteklius išbėgs, ir matuoklio skalė parodys kokio stiprumo jūsų vynas., Matuokite tik

Laboratorinė 100 ml. stiklinė kolba.

34110
12,00 €

100 ml. Stiklinis matavimo cilindras su skale ir žiedu, Skaidraus stiklo matavimo cilindras su matavimo skale ir žiedu .Į cilindrą įpylus skysčio patogu įmerkti matavimo prietaisą., , Talpa100ml., Aukštis:,

Skaitmeninis temperatūros matuoklis 2-36

ST-236
1,50 €

Priklijuojamas skaitmeninis, skystųjų kristalų temperatūros matuoklis 2-36 ˚C. Klijuojamas ant fermentacinio indo, jokių elementų ar įkrovimo, pastoviai rodo misos ar vyno temperatūrą.

Matuoklio ilgis 15cm.

pH matuoklio kalibracijos milteliai (ph 6.86)

33476
1,80 €
pH matuoklio kalibracijos milteliai (ph 6.86), Tam, kad skaitmeninis ph matuoklis veiktų tinkamai jį reikia sukalibruoti kas dvi savaites. Kalibravimui naudojami vienkartiniai kalibraciniai milteliai su ph 6.86 verte. Temperatūros matavimo ribos: 10-50 C.

Profesionalus skaitmeninis pH vyno Testeris

HI981033
159,95 €

HI981033 vyno pH testeris, sukurtas taip, kad vyno gamybos procese būtų galima paprasčiau tirti pH, yra sukurtas išmatuoti mėginius, kuriuose yra daug kietų medžiagų. Integruotame zonde yra stiklinis korpusas, sferinis antgalis ir „Hanna“ užsikimšimo prevencijos sistema (CPS), kuri atspari užsikimšimui 20 kartų ilgiau nei įprasta keraminė jungtis, todėl ji yra ideali priemonė matuoti pH vyno gaminimo proceso metu.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį