pH matavimo juostelės nuo 2,8-4,6

pH matavimo juostelės nuo 2,8-4,6

30398
7,80 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
pH matavimo juostelės nuo 2,8-4,4, Spalvotos juostelės skirtos išmatuoti vandens, vyno ar alaus pH. Užlašinus keičia spalvą., Pakuotėje 20 juostelių., Diapazonas 2,8-4,4 pH.

pH matavimo juostelės nuo 2,8-4,6
Spalvotos juostelės skirtos išmatuoti vandens, vyno ar alaus pH. Užlašinus keičia spalvą.

Pakuotėje 20 juostelių.

Diapazonas 2,8-4,6 pH.

Jums taip pat gali patikti

PH universalios matavimo juostelės nuo 1-14

30399
8,50 €
PH universalios matavimo juostelės nuo 1-14, Testo popierinės juostelės skirtos vandens, alaus ar vyno pH nustatymui. Priklausomai nuo matuojamo tirpalo pH vertės, užlašinus ant popierinės testo juostelės kelis lašus jos keičia spalvą. Nustatyti pH vertę

Skaitmeninis temperatūros matuoklis 2-36

ST-236
1,50 €

Priklijuojamas skaitmeninis, skystųjų kristalų temperatūros matuoklis 2-36 ˚C. Klijuojamas ant fermentacinio indo, jokių elementų ar įkrovimo, pastoviai rodo misos ar vyno temperatūrą.

Matuoklio ilgis 15cm.

3 SKALIŲ UNIVERSALUS HIDROMETRAS

40214
4,99 €

3 SKALIŲ UNIVERSALUS HIDROMETRAS, naudojamas cukraus kiekiui sultyse ar misoje nustatyti, fermentacijos procesui kontroliuoti, patikrinti ar vynas ar alus jau išrūgęs, nustatyti būsimą alkoholio kiekį vyne ir aluje. Naudodami hidrometrą žinosite gatavo vyno, midaus ar alaus stiprumą.

5 ltr. matavimo indas su skale

14130
9,20 €

Pagamintas iš ypatingai tvirto ir elastingo plastiko (polipropileno) kuris turi mažiausią tankį. Jis yra labai stiprus ir atsparus chemikalams. Kadangi turi aukštą lydymosi tašką yra atsparus karščiui. Tinka sąlyči

pH matuoklio kalibracijos milteliai (ph 4.01)

33477
1,80 €
pH matuoklio kalibracijos milteliai (ph 4.01), Tam, kad skaitmeninis ph matuoklis veiktų tinkamai jį reikia sukalibruoti kas dvi savaites. Kalibravimui naudojami vienkartiniai kalibraciniai milteliai su ph 4,01 verte. Temperatūros matavimo ribos: 10-50 C.

Hidrometras

33410
6,80 €

HIDROMETRAS, naudojamas cukraus kiekiui sultyse nustatyti, fermentacijos procesui kontroliuoti, patikrinti ar vynas išrūgęs, nustatyti alkoholio kiekį vyne, sužinoti papildomai reikalingą cukraus kiekį norimam alkoholio kiekiui gauti, reguliuoti galutinį

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį