Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis

Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis

33662
5,50 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis., Į matuoklio piltuvėlį ipilkite vyno, kitame matuoklio gale išlašėjus pirmiesiems lašams matuoklį apverskite. Iš piltuvėlio vyno perteklius išbėgs, ir matuoklio skalė parodys kokio stiprumo jūsų vynas., Matuokite tik

Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis.
Į matuoklio piltuvėlį ipilkite vyno, kitame matuoklio gale išlašėjus pirmiesiems lašams matuoklį apverskite. Iš piltuvėlio vyno perteklius išbėgs, ir matuoklio skalė parodys kokio stiprumo jūsų vynas.

Matuokite tik sausus vynus.
Prietaiso ilgis 12cm.

Jums taip pat gali patikti

Skaitmeninis temperatūros matuoklis 2-36

ST-236
1,50 €

Priklijuojamas skaitmeninis, skystųjų kristalų temperatūros matuoklis 2-36 ˚C. Klijuojamas ant fermentacinio indo, jokių elementų ar įkrovimo, pastoviai rodo misos ar vyno temperatūrą.

Matuoklio ilgis 15cm.

PH universalios matavimo juostelės nuo 1-14

30399
8,50 €
PH universalios matavimo juostelės nuo 1-14, Testo popierinės juostelės skirtos vandens, alaus ar vyno pH nustatymui. Priklausomai nuo matuojamo tirpalo pH vertės, užlašinus ant popierinės testo juostelės kelis lašus jos keičia spalvą. Nustatyti pH vertę

Laboratorinė 250 ml stiklinė kolba.

34125
14,80 €

250 ml. Stiklinis matavimo cilindras su skale ir žiedu, Skaidraus stiklo matavimo cilindras su matavimo skale ir žiedu .Į cilindrą įpylus skysčio patogu įmerkti matavimo prietaisą., , Talpa: 250ml., Aukštis:,

pH matuoklio kalibracijos milteliai (ph 6.86)

33476
1,80 €
pH matuoklio kalibracijos milteliai (ph 6.86), Tam, kad skaitmeninis ph matuoklis veiktų tinkamai jį reikia sukalibruoti kas dvi savaites. Kalibravimui naudojami vienkartiniai kalibraciniai milteliai su ph 6.86 verte. Temperatūros matavimo ribos: 10-50 C.

Hidrometras

33410
6,80 €

HIDROMETRAS, naudojamas cukraus kiekiui sultyse nustatyti, fermentacijos procesui kontroliuoti, patikrinti ar vynas išrūgęs, nustatyti alkoholio kiekį vyne, sužinoti papildomai reikalingą cukraus kiekį norimam alkoholio kiekiui gauti, reguliuoti galutinį

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį