Vyno mielės ENARTIS ES-401 100g
- 9.90€ (Su PVM)
- Prekės kodas: 36801-100
- Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)
Vyno mielės ENARTIS ES-401-100g. ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Fermentacijos metu geba sumažinti dalį obuolių rūgšties (apie 25%) o tai labai svarbu g..
Žymos: vyno mieles, vyno gamyba, mieles, vynas, mieles vynui
Vyno mielės ENARTIS ES-401-100g.
ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais
šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems
ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių,
braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Fermentacijos
metu geba sumažinti dalį obuolių rūgšties (apie 25%) o tai labai svarbu
gaminant vaisių – uogų vynus.
Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces
Cerevisiae .
Alkoholio tolerancija 15%
Poveikis kitoms mielėms: Neutralus
Laikyti: sausoje vietoje
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 1 l virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti arbatinį šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
- Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa ar sultimis. Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
- Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 15 - 30ºC
- Dėmesio: Mielės perkaista aukštesnėje nei 40°C temperatūroje. Atidarius pakelį mieles kuo greičiau sunaudoti.
Grynasis kiekis: 100 g.
Dozavimas: 20-40 g/100 l.
Gamintojas: ENARTIS Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.