• Nauja
Skaitmeninis temperatūros matuoklis 10-34

Skaitmeninis temperatūros matuoklis 10-34

ST-1034
1,40 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.

Priklijuojamas skaitmeninis, skystųjų kristalų temperatūros matuoklis 10-34 ˚C. Klijuojamas ant fermentacinio indo, jokių elementų ar įkrovimo, pastoviai rodo misos ar vyno temperatūrą.

Matuoklio ilgis 10,5cm.

Priklijuojamas skaitmeninis, skystųjų kristalų temperatūros matuoklis.10-34 LAIPSNIŲ C Klijuojamas ant fermentacinio indo, kad žinotumėt aplinkos temperatūrą.,

Matuoklio ilgis 10,5cm.

Susiję produktai

3 SKALIŲ UNIVERSALUS HIDROMETRAS

40214
4,99 €

3 SKALIŲ UNIVERSALUS HIDROMETRAS, naudojamas cukraus kiekiui sultyse ar misoje nustatyti, fermentacijos procesui kontroliuoti, patikrinti ar vynas ar alus jau išrūgęs, nustatyti būsimą alkoholio kiekį vyne ir aluje. Naudodami hidrometrą žinosite gatavo vyno, midaus ar alaus stiprumą.

pH matavimo juostelės alui ir vynui nuo 5,2-6,8

30401
7,80 €
pH matavimo juostelės alui ir vynui nuo 5,2-6,8, Spalvotos juostelės skirtos išmatuoti vandens, vyno ar alaus pH. Užlašinus keičia spalvą., Pakuotėje 20 juostelių., Diapazonas 5,2-6,8 pH

Matavimo cilindras 100ml.Graduotas su dangteliu

04450
3,00 €
Matavimo cilindras 100ml., Skaidraus plastiko matavimo cilindras 100ml. Sugraduotas. su Dangteliu. Į cilindrą įpylus skysčio patogu įmerkti matavimo prietaisą, Aukštis 13cm. Skersmuo 4 cm., , Pagaminta Italijoje

Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis

33662
5,50 €
Kapiliarinis vyno stiprumo matuoklis., Į matuoklio piltuvėlį ipilkite vyno, kitame matuoklio gale išlašėjus pirmiesiems lašams matuoklį apverskite. Iš piltuvėlio vyno perteklius išbėgs, ir matuoklio skalė parodys kokio stiprumo jūsų vynas., Matuokite tik

Skaitmeninis temperatūros matuoklis 2-36

ST-236
1,50 €

Priklijuojamas skaitmeninis, skystųjų kristalų temperatūros matuoklis 2-36 ˚C. Klijuojamas ant fermentacinio indo, jokių elementų ar įkrovimo, pastoviai rodo misos ar vyno temperatūrą.

Matuoklio ilgis 15cm.

Hidrometras

33410
6,80 €

HIDROMETRAS, naudojamas cukraus kiekiui sultyse nustatyti, fermentacijos procesui kontroliuoti, patikrinti ar vynas išrūgęs, nustatyti alkoholio kiekį vyne, sužinoti papildomai reikalingą cukraus kiekį norimam alkoholio kiekiui gauti, reguliuoti galutinį

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį