Rugių raugas su mielėmis ir salyklu - 23 g
Gera maistinė vertė - rugių raugas su mielėmis ir salyklu užtikrina aukštos kokybės natūralius ingredientus ir sėkmingą kepimą namuose - duona išlieka šviežia ilgiau nei pirkta kepykloje!
Paprasta naudoti - raugas paruoštas naudoti iš karto. Jį lengvai naudojate duonai kepti orkaitėje arba automatinėje duonos kepimo mašinoje.
Skanus naminės duonos skonis - naudodami šį raugą galite pagaminti iki 750 g naminės duonos, pasižyminčios unikaliu, šiek tiek rūgščiu skoniu, nuostabiu aromatu, tamsiu ir švelniu trupiniu bei traškia aukso ruda plutele.
Geresnis duonos virškinamumas - namuose kepama duona, kurioje nėra priedų, yra puikus baltymų ir maistinių skaidulų šaltinis. Tokia duona yra sveikesnė ir lengviau virškinama, todėl ją galima įtraukti į vaikų ir pagyvenusių žmonių racioną!
Kepkite patys savo duoną namuose ir stebinkite artimiausius! Natūrali rugių raugo su mielėmis ir salyklu sudėtis užtikrina sveikus kepinius, kuriuose nėra dirbtinių medžiagų ir skonio stipriklių. Duona, pagaminta iš rugių raugo, pasižymi ryškiu, šiek tiek rūgščiu skoniu, tamsiu ir švelniu trupiniu bei traškia aukso ruda plutele - ir visa tai namuose galima pasiekti tik per kelias valandas! Duonos kepalui, sveriančiam iki 750 g, iškepti pakanka vienos pakuotės, ir ją naudoti labai paprasta. Vienoje pakuotėje yra du paketėliai - vienas su raugu, kitas - su specialiai parinktomis mielėmis. Produktas skirtas duonai kepti orkaitėje arba specialioje automatinėje duonos kepimo mašinoje.
Produktas yra natūralus ir gali keistis.
Raugo naudojimo pranašumai:
- geresnis duonos virškinamumas,
- subtilus skonis,
- traški pluta,
- patrauklesnė duonos spalva,
- švelnus trupinys,
- išplėstas duonos šviežumas.
Receptas kepti 750 g duonos su rugių raugu.
Ingridientai:
- 350 ml drungno vandens,
- 10 g druskos,
- 350 g 500–750 tipo kvietinių miltų,
- 150 g 720 tipo ruginių miltų,
- 1 pakuotė rugių raugo su mielėmis ir salyklu duonai kepti (raugas ir mielės).
Pasirinktinai:
- 2 šaukštai sėklų, pvz. saulėgrąžų sėklos, moliūgų sėklos, sojos pupelės.
Orkaitė:
Užminkykite tešlą, pagamintą iš išvardytų ingredientų - turite gauti elastingą masę, kuri nelimpa prie indo. Palikite jį maždaug 1 valandą po danga, šiltoje vietoje. Tada dar kartą užminkykite tešlą (pakanka tai padaryti trumpam) ir perkelkite ją į formą. Vėl palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų, kol padvigubės. Tuo tarpu į orkaitę, kol ji įkaista, įdėkite dubenį su vandeniu, dėl kurio pluta bus traški, o trupiniai išliks švelni. Kepkite apie 1 valandą įkaitintoje orkaitėje 200 ° C temperatūroje.
Automatinė duonos kepimo mašina:
Sudėkite ingredientus tokia tvarka, kokia jie yra išvardyti, į automatinį dubenėlį ir nustatykite programą BASIC, kad gautumėte vidutiniškai rudą plutą. Duona bus paruošta maždaug po 3 valandų.
Sudėtis: maltų rugių produktai, džiovintos S. cerevisiae mielės, raugo starterio kultūros, miežių salyklo ekstraktas, augalinis aliejus, gumiarabikas (E414), askorbo rūgštis (E300), sorbitano monostearatas (E491).
Šis produktas yra natūralus ir gali keistis. Laikyti sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje.
Informacija apie alergenus: yra glitimo.