Sveiki atvykę į atnaujintą Medėja svetainę. Jeigu nepavyksta prisijungti naudojant senuosius prisijungimo duomenis - kviečiame užsiregistruoti iš naujo.
Baltas tinklelis mėsai, atsparus karščiui iki 220°C, skersmuo 18 cm, ilgis 50 m, tinka sąlyčiui su maistu. Tinklelis mėsai naudojamas ruošiant naminius mėsos produktus virimui, troškinimui, karštam ir šaltam rūkymui ir kepimui. Puikiai tinka kumpiams ruošti.
Aukščiausios kokybės KOJI turbo mielių mišinys su Rhizopus oryzae štamu ir fermentais. Originalus azijietiškas Rhizopus oryzae štamas – padeda atlikti krakmolo apcukrinimo procesą žemoje temperatūroje iš kukurūzų, kviečių, miežių, rugių, ryžių ir kt.
Žiedai tinkami naudoti su aprišimo replėmis (kodas 313313). Žiedai tai alternatyva špagatui, skirti užspausti prikimštus apvalkalų galus ar prikimštus tinklelių galus.
Vaškas S pagamintas iš rafinuoto lengvo likutinio parafino vaško ir bičių vaško. Naudojamas pieno pramonėje brandinamam sūriui padengti. Jis apsaugo sūrį nuo išsausėjimo, nešvarumų ir mikroorganizmų. Be to, tai suteikia labai gražų vizualinį efektą.
5 litrų talpos ąžuolinė statinė STIKLINIU DUGNU. Pagaminta iš skelto ąžuolo, vidus išdegintas, lankai ir čiaupas nerūdijančio plieno, priekinė dalis stiklinė.
Medinis statinės čiaupas MADEIRA - 3, Statinės kamštis pagamintas iš medžio, užsukimo kranas plastmasinis. Kadangi medis nuo drėgmės išbrinksta, gali sumažėti pralaidumas todėl kranas įmontuotas plastmasinis., Dažnai statinėse įmontuojamas metalinis arba
JAKT – tai vokiškas žolelių likeris, pasižyminti pusiau saldžiu ir šiek tiek pikantišku karčiu skoniu, kuriame juntamos saldymedžio natos. Namų sąlygomis galite pasigaminti, labai panašų į Jägermeister gėrimą.
Vidutinio dydžio, lengvai skrudintos prancūziško ąžuolo drožlės "AROTRAD". Naudojamos vyno FERMENTACIJOS IR BRANDINIMO METU. Suteikia vynui MIGDOLŲ, KOKOSŲ, VANILĖS IR KREMBRIULĖ natas.
"Žalioji Čubrica" - tai prieskonių mišinys, kurio pagrindinė sudedamoji dalis yra kalninis čiobrelis giminingas Lietuviškajam čiobreliui. Šis prieskonis būdingas bulgarų virtuvei ir suteikia sūriams nepakartojamą skonį ir aromatą.