TANINAS TAN SLI-100g.
Šis taninas išgaunamas iš amerikietiško ąžuolo. Tai natūrali
vyno ar sidro apsauga nuo oksidacijos bei turi stabilizuojančių savybių kas
prailgina tinkamumo vartoti laiką. Neleidžia susidaryti sieros junginiams todėl
sumažėja rizika aromatų sumažėjimui. Galima naudoti bet kurioje gamybos
stadijoje visų rūšių vynams ir sidrams.
Sudedamosios dalys: ąžuolo taninas.
Dozavimas: 0.5 - 2g./100ltr. naudojant kaip antioksidantą.
0.5 – 8g./100ltr.
sidrui, baltam ir rožiniam vynui.
2 – 15g./100ltr. Raudonam
vynu.
Taninas išmaišomas 100ml. vandens ar vyno ir supilame į vyną ar sidrą.
Naudojant mažesnėmis dozėmis veikia tik kaip antioksidantas.
Grynasis kiekis: 3g.
Gamintojas: Enartis, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.