Kviečių raugas su mielėmis - 23 g
Kviečių raugas su mielėmis - 23 g
Gera maistinė vertė - kviečių raugas su mielėmis užtikrina aukštos kokybės natūralius ingredientus ir sėkmingą kepimą namuose - duona išlieka šviežia ilgiau nei pirkta kepykloje!
Paprasta naudoti - raugas paruoštas naudoti iš karto. Jį lengvai naudojate duonai kepti orkaitėje arba automatinėje duonos kepimo mašinoje.
Skanus naminės duonos skonis - naudodami šį raugą galite pagaminti iki 750 g naminės duonos, pasižyminčios unikaliu, šiek tiek rūgščiu skoniu, nuostabiu aromatu, tamsiu ir švelniu trupiniu bei traškia aukso ruda plutele.
Geresnis duonos virškinamumas - namuose kepama duona, kurioje nėra priedų, yra puikus baltymų ir maistinių skaidulų šaltinis. Tokia duona yra sveikesnė ir lengviau virškinama, todėl ją galima įtraukti į vaikų ir pagyvenusių žmonių racioną!
Duonos kepalui, sveriančiam iki 750 g, iškepti pakanka vienos pakuotės, ir ją naudoti labai paprasta. Vienoje pakuotėje yra du paketėliai - vienas su raugu, kitas - su specialiai parinktomis mielėmis. Produktas skirtas duonai kepti orkaitėje arba specialioje automatinėje duonos kepimo mašinoje.
Produktas yra natūralus ir gali keistis.
Kepti produktai, kurių pagrindas yra raugas su mielėmis, yra gausus maistinių skaidulų šaltinis, dėl kurio jie man patenka į vaikų ir pagyvenusių žmonių racioną. Dėl dirbtinių ir cheminių priedų trūkumo kepiniai ilgiau išlieka švieži.
Raugo naudojimo pranašumai:
geresnis duonos virškinamumas,
subtilus skonis,
traški pluta,
patrauklesnė duonos spalva,
švelnus trupinys,
prailginta duonos gaiva.
Receptas kepti 750 g duonos su kviečių raugu.
Ingridientai:
- 350 ml drungno vandens,
- 10 g druskos,
- 500 g kvietinių miltų,
- 1 pakuotė kviečių raugo su mielėmis duonai kepti (raugas ir mielės).
Pasirinktinai:
- 4 šaukštai sėklų, pvz. saulėgrąžų sėklos, moliūgų sėklos.
Orkaitė:
Užminkykite tešlą, pagamintą iš išvardytų ingredientų - turite gauti elastingą masę, kuri nelimpa prie indo. Palikite jį maždaug 1 valandą po danga, šiltoje vietoje. Tada dar kartą užminkykite tešlą (pakanka tai padaryti trumpam) ir perkelkite ją į formą. Vėl palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų, kol padvigubės. Kepkite apie 1 valandą įkaitintoje orkaitėje 200 ° C temperatūroje.
Automatinė duonos kepimo mašina:
Sudėkite ingredientus tokia tvarka, kokia jie yra išvardyti, į automatinį dubenėlį ir nustatykite programą BASIC, kad gautumėte vidutiniškai rudą plutą. Duona bus paruošta maždaug po 3 valandų.
Šis produktas yra natūralus ir gali keistis.
Informacija apie alergenus: yra glitimo. Laikyti sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje.
Atkreipkite dėmesį! Sudėtyje yra glitimo