Duonos raugas su mielėmis - 23 g
- 1.60€ (Su PVM)
- Prekės kodas: 409411
- Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)
Duonos raugas su mielėmis - 23 g Geros maistinės vertės - duonos raugas su mielėmis ir salyklu užtikrina aukštos kokybės natūralius ingredientus ir sėkmingą kepimą namuose - duona išlieka šviežia ilgiau nei pirkta kepykloje! Paprasta naudoti - raugas paruoštas naudoti iš karto. Jį lengvai naudojate duonai kepti orkaitėje arba automatinėje duonos kepimo mašinoje.  ..
Žymos: raugas duonai, mieles picai, tinklelis mesai, viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui, dešroms, dešru gamybai prieskoniai
Duonos raugas su mielėmis - 23 g
Geros maistinės vertės - duonos raugas su mielėmis ir
salyklu užtikrina aukštos kokybės natūralius ingredientus ir sėkmingą kepimą
namuose - duona išlieka šviežia ilgiau nei pirkta kepykloje!
Paprasta naudoti - raugas paruoštas naudoti iš karto. Jį lengvai naudojate
duonai kepti orkaitėje arba automatinėje duonos kepimo mašinoje.
Skanus naminės
duonos skonis - naudodami šį raugą galite pagaminti iki 750 g naminės duonos,
pasižyminčios unikaliu, saldžiu, šiek tiek riešutų skoniu, nuostabiu aromatu, ryškiu
ir švelniu trapumu bei traškia aukso ruda plutele.
Tokia duona yra sveikesnė ir virškinamesnė, todėl ją galima įtraukti į vaikų ir
pagyvenusių žmonių racioną!
Spelta yra kviečių veislė, kurioje
gausu mikro- ir makroelementų, vitaminų, maistinių skaidulų ir aminorūgščių,
mažinančių stresą.
Reguliarus speltos duonos vartojimas teigiamai veikia imuninę sistemą, padeda
lengviau susikaupti ir apsaugo nuo širdies ir kraujagyslių ligų. Jei norite
rūpintis savo ir savo artimųjų sveikata, paruoškite ją savo namuose paprastai
ir greitai!
Kepant duoną, sveriančią iki 750 g, pakanka vienos pakuotės lapų su mielėmis.
Vienoje pakuotėje yra du paketėliai - vienas su raugu, kitas - su specialiai
parinktomis mielėmis. Produktas skirtas duonai kepti orkaitėje arba specialioje
automatinėje duonos kepimo mašinoje. Natūrali produkto sudėtis užtikrina
sveikus kepinius, kuriuose nėra dirbtinių medžiagų ir skonio stipriklių. Duona
ant speltos raugo ilgiau išlieka šviežia, saldaus ir šiek tiek riešutų skonio,
švelnaus trupinio ir traškios plutos. Tokia duona taip pat lengvai virškinama
ir gali būti įtraukta į vaikų ir pagyvenusių žmonių racioną.
Produktas yra natūralus ir gali keistis.
750 g duonos kepimo su speltos raugu
receptas.
Ingridientai:
- 320 ml drungno vandens,
- 10 g druskos,
- 500 g 500–750 rūšies kvietinių miltų,
- 1 pakuotė speltos raugo su mielėmis duonai kepti (raugas ir mielės).
Pasirinktinai:
- 2 šaukštai sėklų, pvz. saulėgrąžų sėklos, moliūgų sėklos, sojos pupelės.
Orkaitė: minkykite tešlą, pagamintą iš išvardytų ingredientų - reikia gauti
elastingą masę, kuri nelimpa prie indo. Palikite jį maždaug 1 valandą po danga,
šiltoje vietoje. Tada dar kartą užminkykite tešlą (pakanka tai padaryti
trumpam) ir perkelkite ją į formą. Vėl palikite šiltoje vietoje, kad pakiltų,
kol padvigubės. Tuo tarpu į orkaitę, kol ji įkaista, įdėkite dubenį su
vandeniu, dėl kurio pluta bus traški, o trupiniai išliks švelni. Kepkite apie 1
valandą įkaitintoje orkaitėje 200 ° C temperatūroje.
Automatinė duonos kepimo mašina:
Sudėkite ingredientus tokia tvarka, kokia jie yra išvardyti, į automatinį
dubenėlį ir nustatykite programą BASIC, kad gautumėte vidutiniškai rudą plutą.
Duona bus paruošta maždaug po 3 valandų.
Sudėtis: džiovintas viso grūdo speltos raugas 57,9% (malti speltos
produktai, raugo pradžios kultūros), džiovintos mielės 42,1% (S. cerevisiae,
emulsiklis: sorbitano monostearatas).
Šis produktas yra natūralus ir gali keistis.
Atkreipkite dėmesį! Sudėtyje yra glitimo.
Laikyti sausoje, vėsioje ir tamsioje vietoje.
PASTABA: Tai visos vertės produktas, parduodamas pakuotėje.