Alaus misos koncentratas \ Bitter"
Per 30 dienų galėsite pasigaminti apie 5% stiprumo (ir daugiau), 23 litrus naminio alaus. Komplektuojamas kartu su mielėmis ir apyniais. Jums reikės tik vandens ir cukraus arba dekstrozės (priklausomai nuo gaminamo alaus stiprumo). Grynasis kiekis 1,700 kg.
Pakuotę laikykite vėsioje, sausoje vietoje, saugokite nuo tiesioginių saulės spindulių. Supakuotas apsauginėje termopakuotėje.
Sudedamosios dalys:
- skystas salyklo ekstraktas ( miežių)
- sausos mielės (mielės, emulsiklis (E491))
- apynių ekstraktas
- apyniai
Gaminimo instrukcija:
- Nuimkite mielių paketėlį kuris randasi po ekstrakto maišeliu.
- 10 minučių panardinkite, maišelį su ekstraktu, į karštą / verdantį vandenį kad suskystėtu.
- Supilkite maišelio turinį į švarų fermentacinį indą.
3 ltr. Karšto vandens ištįpilkite 1 kg cukraus arba 1.5 kg. dekstrozės ir supilkite į fermentacinį indą.
- Misą gerai išmaišykite.
- Įpilkite šalto vandens iki 24 ltr. žymos.
- Misą gerai išmaišykite (5 min).
- Kai temperatūra nukris iki 18–24 ° C, supilkite mieles ir gerai išmaišykite.
- Uždarykite fermentacinį indą ir įstatykite rauginimo vamzdelį (užpildytu vandeniu).
- Po 4 dienų fermentacijos pridėkite apynių.
- Pabaigus fermentacijąi ( po 5-8 dienų), patikrinkite tankį, kuris turi būti mažesnis nei 1006 arba +5.(priklausomai nuo turimo matuoklio).
- Į švarius butelius išpilstykite alų ir įdėkite cukraus arba dekstrozės (1 ltr. alaus/5 g. cukraus arba dekstrozės) antrinei fermentacijai, kad susidarytų angliarūgštė ir puta.
- Butelius mažiausiai dvi savaites laikykite 18–25 ° C temperatūroje ir dar dvi savaites vėsioje vietoje, kad subrestu. Skanaus.
Gamintojas: Beer& Wine s.r.i. , Italija.Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „MEDĖJA“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.