Vyno mielės 100  AROMA WHITE

Vyno mielės 100 AROMA WHITE

72220-100
9,90 €
Su mokesčiais Pristatymas per 2-6 d.d.
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

Vyno mielės AROMA WHITE 
Mielės, jaunų, baltųjų ir rožinių vynų
gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių,
braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t..
Temperatūra ir maistingosios medžiagos gali turėti didelės įtakos vyno kokybei.
Fermentuojant 14-16°C temperatūroje pagamintuose vynuose išryškėja citrusinių vaisių natos.
Aukštesnė temperatūra (17-22°C) sukuria saldžius vaisių aromatus.minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;mso-bidi-theme-font:
minor-bidi;mso-ansi-language:LT;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">

minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;mso-bidi-theme-font:
minor-bidi;mso-ansi-language:LT;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">


Sudedamosios dalys: sausos mielės saccharomyces cerevisiae.

Grynasis kiekis: 100 g. 

Alkoholio tolerancija: 15%.

Fermentacijos temperatūra: 14 - 24°C.

Tolerancija kitoms mielėms: „KILLER“ (naikina kitas mieles).
Dozavimas: 20-40 g/100 l.
minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;mso-bidi-theme-font:
minor-bidi;mso-ansi-language:LT;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">
minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;mso-bidi-theme-font:
minor-bidi;mso-ansi-language:LT;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">

Naudojimo būdas:
Vyno mieles išmaišyti 1 l virinto ir atšaldyto iki 22-30°C.
vandens. Įdėti arbatinį šaukštelį cukraus ir leisti pastovėti 30min.
Dar kartą išmaišyti ir supilti į fermentacinį indą su misa. Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
DĖMESIO: Prie aukštesnės kaip 40°C mielės sudega. Pakelį atidarius, mieles kuo greičiau sunaudoti.

Gamintojas: Enartis, Italija.

Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.
minor-latin;mso-fareast-font-family:Calibri;mso-fareast-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:Arial;mso-bidi-theme-font:
minor-bidi;mso-ansi-language:LT;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:
AR-SA">

Susiję produktai

CHERESO vyno mielės

20478
2,30 €
CHERESO VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. CHERESO vyno mielės tinka gami

100g. Vyno mielės E 123

35941-100
11,45 €
100g. Vyno mielės E 123, Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę ko

MADEIRA vyno mielės

20472
2,30 €
MADEIRA VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonųjų slyvų, geltonųjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. Madeira vyno mielės tinka gam

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE.

36731
1,60 €
Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

Vyno mielės 500 AROMA WHITE

72220-500
38,50 €
Vyno mielės MOSKAT AROMA WHITE, mielės, rekomenduojamos jaunų, baltųjų ir rožinių vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Tinka gaminant midų.„AROMA WHITE“ rekomenduojama fermentuot

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE 100g

36732-100
12,00 €

Mielės putojančio vyno gamybai PERLAGE., Aromatingų, subalansuotų švelnaus skonio putojančių vynų gamybai buteliuose ir slėginėse talpose. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose., Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300ml. virinto ir atšaldyto i

TOKAJ vyno mielės

20468
2,30 €
TOKAJ VYNO MIELĖS, Šios vyno mielės tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, kriaušių, erškėtrožių, šermukšnių, geltonūjų slyvų, geltonūjų serbentų, rabarbarų, žaliųjų vynuogių, pienių, sulos bei midui gaminti. TOKAJ vyno mielės tinka gaminant

Vyno mielės E 123

35941
1,60 €
Vyno mielės ES 123, mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.., Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių arom

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai

22180
6,00 €

Rinkinys BALTO ir ROŽINIO vyno gamybai, Pilnas rinkinys baltiesiems ir rožiniams vynams gaminti iš įvairių uogų ir vaisių. Čia rasite visų pagrindinių priedų kurių reikia gaminant vynus nuo pat pradžių iki galo, įvairių receptų kaip pasigaminti naminį vyn

STEINBERGER vyno mielės

20449
2,30 €
STEINBERGER VYNO MIELĖS, Tinka gaminant baltuosius vynus iš agrastų, obuolių, pienių, žaliųjų vynuogių, baltųjų serbentų, rabarbarų ir sulos. Naudojamas sausam vynui gaminti. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Pakelio užtenk

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį