Mikrobiologinis Rennet fermentas 50ml.
411201
4,00 €
Su mokesčiais
Pristatymas per 2-6 d.d.
Mikrobiologinis v fermentas 50ml., Mikrobiologinis Rennet fermentas sūrio gamybai., , Skystas Rennet fermentas yra fermentinis preparatas, gaunamas kontroliuojant Rhizomucor miehei bakterijų fermentaciją.
Mikrobiologinis fermentas 50ml.
Mikrobiologinis Rennet fermentas sūrio gamybai.
Skystas Rennet fermentas yra fermentinis preparatas, gaunamas kontroliuojant Rhizomucor miehei bakterijų fermentaciją.
1 litrui pieno užtenka 8 - 10 lašų fermento.Naudojimas:
1. Apskaičiuokite ir išmatuokite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Tinkamu metu, atsižvelgiant į sūrio rūšį, į pieną, pašildytą iki 33 ° C, įpilkite fermento (išsamiau skaitykite sūrio receptus).
3. Švelniai sumaišykite visą masę ir palikite uždengtą, kad susidarytų varškė maždaug 40–60 min.
Papildomos pastabos:
1. Norint naudoti fermentą, reikia pridėti kalcio chlorido (CaCl2) 10–100 g / 100 l pieno, atsižvelgiant į sūrio rūšį.
2. Optimalus veršelių fermentui pieno pH yra intervale nuo 6 iki 7.
3.Kad fermentas išlaikytų savo fermentines savybes, jį reikia laikyti 4–6 ° C temperatūroje.Sudedamosios dalys: Mikrobiologinės kilmės fermentas.
Grynasis kiekis: 50g.
Dozavimas: 20/22 g x 100 litrų pieno.
Gamintojas: Lenkija "Browin".
Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.