Sausas veršelių fermentas 5x1g.
Sausas veršelių fermentas 5x1g.
Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu.
10 ltr. pieno užtenka 1 g. veršelių fermento.
Naudojimas:
1. Apskaičiuokite ir paimkite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Ištirpinkite jį 50 ml vandens.
3. Tinkamu metu gaminant sūrį, atsižvelgiant į jo rūšį, į pieną įpilama ištirpintą fermentą.
4. Švelniai sumaišykite ir palikite uždengtą, kad pieną sutrauktų.
Sudedamosios dalys: gyvulinės kilmės fermentas.
Grynasis kiekis: 5x1g .
Dozavimas: 1g /10ltr pieno.
Gamintojas: Lenkija "BIOWIN".
Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.