Vyno mielės ENARTIS ES-401 100g

  • 11.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 36801-100
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Vyno mielės ENARTIS ES-401-100g. ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Fermentacijos metu geba sumažinti dalį obuolių rūgšties (apie 25%) o tai labai svarbu g..

Žymos: vyno mieles, vyno gamyba, mieles, vynas, mieles vynui

Vyno mielės ENARTIS ES-401-100g.
ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Fermentacijos metu geba sumažinti dalį obuolių rūgšties (apie 25%) o tai labai svarbu gaminant vaisių – uogų vynus.

Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae .
Alkoholio tolerancija 15%
Poveikis kitoms mielėms:
Neutralus
Laikyti:
sausoje vietoje
Vartojimo būdas:

  • Vyno mieles išmaišyti 1 l virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti arbatinį šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
  • Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa ar sultimis. Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
  • Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 15 - 30ºC
  • Dėmesio: Mielės perkaista aukštesnėje nei 40°C temperatūroje. Atidarius pakelį mieles kuo greičiau sunaudoti.

Grynasis kiekis: 100 g. 
Dozavimas: 20-40 g/100 l.

Gamintojas: ENARTIS Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis