Vyno mielės ENARTIS ES-401

  • 1.60€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 36801
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Vyno mielės ENARTIS ES-401 ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Fermentacijos metu geba pašalinti dalį obuolių rūgšties (apie 25%) o tai labai svarbu gaminan..

Žymos: vyno mieles, vyno gamyba, mieles, vynas, mieles vynui

Vyno mielės ENARTIS ES-401
ES 401 mielės tinka gaminant raudonuosius ir rožinius vynus pasižyminčiais labai intensyviais šviežių uogų - vaisių aromatais. Skirtos jauniems ir vidutinio brandinimo vynams gaminti iš mėlynių, mėlynųjų vynuogių, aviečių, braškių, vyšnių, juodųjų serbentų, aronijų ir t.t. Fermentacijos metu geba pašalinti dalį obuolių rūgšties (apie 25%) o tai labai svarbu gaminant vaisių – uogų vynus. 

Sudedamosios dalys: Sausos mielės saccharomyces cerevisiae .
Alkoholio tolerancija 15%
Poveikis kitoms mielėms:
Neutralus
Laikyti:
sausoje vietoje
Vartojimo būdas:

  • Pakelio 10 g pakanka 25-30 l vyno.
  • Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
  • Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa ar sultimis. Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
  • Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 15 - 30ºC
  • Dėmesio: Mielės perkaista aukštesnėje nei 40°C temperatūroje.

Grynasis kiekis: 10 g. 


Gamintojas: ENARTIS Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard