100g. Vyno mielės E 123

  • 6.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 35941-100
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių aromatų gamybą. Fermentacijos pradžioje esant tinkamai aminorūgščių mitybai šis štamas sintezuoja junginius, kurie prisideda prie vynų antrinių aromatų..

Vyno mielės ES 123 mielės, rekomenduojamos nebrandinamų, aromatingų baltųjų vynų gamybai iš agrastų, baltųjų vynuogių, baltųjų serbentų, aviečių, braškių, obolių, kriaušių, pienių ir t.t.. Fermentacijos metu pagerinta aromatinę kokybę, bei antrinių aromatų gamybą. Fermentacijos pradžioje esant tinkamai aminorūgščių mitybai šis štamas sintezuoja junginius, kurie prisideda prie vynų antrinių aromatų (pvz. šviežių obuolių ir citrusinių vaisių ar gėlių). Ypatingai tinka gaminant saldžius ar pusiau saldžius vynus su nesurauginto cukraus kiekiu vyne. Vyno pagaminto su šiomis mielėmis nebūtina ilgai brandinti. Dėl šių antrinių aromatų stabilumo, su ES 123 mielėmis rekomenduojama fermentuoti vynus, skirtus distiliato gamyba. Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 100 g. Dozavimas: 20-40g./100 ltr. Alkoholio tolerancija: 14%. Fermentacijos temperatūra: 15 - 25°C. Naikinančios kitas mieles „KILLER“. Gamintojas: Enartis, Italija. Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė. Pakelio užtenka pasigaminti iki 500 ltr. vyno.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard