Universalios vyno mielės SC
- 1.30€ (Su PVM)
- Prekės kodas: 16520
- Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus. Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 10 g. Laikyti: sausoje vietoje Vartojimo būdas: Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-30°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti..
Žymos: vyno mieles, vyno gamyba, mieles, vynas, mieles vynui
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC
Tinka gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus.
Sudedamosios dalys: sausos mielės Saccharomyces
cerevisiae.
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-30°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
- Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos neturėtų viršyti 10°C.
- Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
- DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C
mielės sudega. Alkoholio tolerancija: 13%.
Pakelio kiekio užtenka 30 l vyno.
Fermentacijos temperatūra: 18 - 32°C. Laukinėm
mielėm „NEUTR
Gamintojas: Enartis Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.