Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui

  • 2.30€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 20402
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo) Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios  vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus. Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae . Grynasis kiekis: 10 g. Laikyti: sausoje vietoje. Gamintojas: CBF DRINKIT, Šved..

UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo) Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios  vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus. Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces Cerevisiae . Grynasis kiekis: 10 g. Laikyti: sausoje vietoje. Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija. Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė. Vartojimo būdas: Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min. Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa arba sultis.Rūgimas prasideda maždaug po 10 val. Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C. Dėmesio: Mielės sudega aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard