Taninas TAN UVA

  • 2.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 36891
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Taninas TAN UVARaudonuosiuose ir rožiniuose vynuose naudojant brandinimo pradžioje, palengvina kondensuotų pigmentų susidarymą, tai užtikrina intensyvią ir ilgalaikę spalvą. Baltuosiuose vynuose pagerina baltymų stabilumą ir sumažina bentonito poreikį, reikalingą stabilumui pasiekti. Visuose vynuose sustiprina vaisių aromatą bei aromatinį kompleksiškumą, pagerina vyno struktūrą ir pojūtį bu..

Žymos: stabilizatorius, vyno stabilizatorius, stabilizavimo medziagos vynui, vyno gamyba, viskas vynams, taninai

Taninas TAN UVA
Raudonuosiuose ir rožiniuose vynuose naudojant brandinimo pradžioje, palengvina kondensuotų pigmentų susidarymą, tai užtikrina intensyvią ir ilgalaikę spalvą.
Baltuosiuose vynuose pagerina baltymų stabilumą ir sumažina bentonito poreikį, reikalingą stabilumui pasiekti.
Visuose vynuose sustiprina vaisių aromatą bei aromatinį kompleksiškumą, pagerina vyno struktūrą ir pojūtį burnoje.
Antrinės fermentacijos metu pagerina vyno kūną ir aromatinį kompleksiškumą bei palengvina nuosėdų atskyrimą.

Rekomenduojama naudoti pradiniame vyno brandinimo etape, bet gali būti naudojamas ir likus 1-2 savaitėms iki išpilstymo į butelius.
Sudedamosios dalys:

Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard