SIDRO mielės

  • 1.60€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 20017
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Sudedamosios dalys: Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 7 g. Fermentacijos temperatūra: 12-20°C. Naikinančios laukines mieles „KILLER“ Gamintojas: LAFFORT, Prancūzija. Platintojas: Įm. Medėja Dariaus ir Girėno g 3, Plungė. Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300 ml.virinto ir atšaldyto iki 18-20°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min. Dar kartą išmaišyti..

Sudedamosios dalys: Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 7 g. Fermentacijos temperatūra: 12-20°C. Naikinančios laukines mieles „KILLER“ Gamintojas: LAFFORT, Prancūzija. Platintojas: Įm. Medėja Dariaus ir Girėno g 3, Plungė. Vartojimo būdas: Mieles išmaišyti 300 ml.virinto ir atšaldyto iki 18-20°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min. Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa. Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos neturėtų viršyti 10 °C. DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C mielės žūva. Tinka gaminant sidrą iš obuolių ir kriaušių.Aromatingų, subalansuotų, švelnaus skonio sidrų gamybai. Gebančios fermentuotis net ir žemose temperatūrose. Žema neigiamų sierosjunginių (H2S) gamyba. Rekomenduojama naudoti SUPERSTART BLANC maistingąsias medžiagas. Pakelio užtenka pasigaminti iki 30 ltr. sidro.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard