500g. CITROGUM

  • 27.51€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 14699-500
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Koloidinis stabilizatorius \"CITROGUM\"Naudojamas vynų stabilizavimui, apsaugo vyną nuo kristalinių ir koloidinių nuosėdų buteliuose. Pagerina vyno pusiausvyrą ir organoleptines savybes. Taip pat sumažina kartumą, atšiaurumą bei padidina vyno švelnumą ir saldumo pojūtį. Naudojamas po fermentacijos pilnai vynui išskaidrėjus prieš pilstant vyną į butelius. Sudedamosios dalys: Gumiarabik..

Žymos: stabilizatorius, vyno stabilizatorius, stabilizavimo medziagos vynui, vyno gamyba, viskas vynams

Koloidinis stabilizatorius \"CITROGUM\"
Naudojamas vynų stabilizavimui, apsaugo vyną nuo kristalinių ir koloidinių nuosėdų buteliuose. Pagerina vyno pusiausvyrą ir organoleptines savybes. Taip pat sumažina kartumą, atšiaurumą bei padidina vyno švelnumą ir saldumo pojūtį. Naudojamas po fermentacijos pilnai vynui išskaidrėjus prieš pilstant vyną į butelius.
Sudedamosios dalys: Gumiarabikas.
Grynasis kiekis: 0,5 kg. (+ - 5 g.). Pakelio pakanka 500ltr. vyno.
Dozavimas: 20g./100ltr. vyno, apsaugai nuo koloidinių nuosėdų.
                      Nuo 20g. iki 100gr./100ltr. vyno, skonio pagerinimui.
Putojantiems vynams: 12 -20 g /100ltr. vyno, per antrinę fermentaciją talpose arba 20g./100 buteliu.
Naudojimo instrukcija: Ištirpinkite CITROGUM vandenyje arba vyne santykiu 1:5 (20%) ir supilkite į vyną. Paruoštą tirpalą sunaudoti per 12 val.

Gamintojas: „ENARTIS“ Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „MEDĖJA“ Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard