Konservantas SORBOSOL

72310
1,10 €
Su mokesčiais
Konservantas SORBOSOL, Konservantas SORBOSOL stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos. Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo. SORBOSOL

Konservantas SORBOSOL
Konservantas SORBOSOL stabdo mikroorganizmų vystymąsi ir fermentaciją, apsaugo vyną nuo pakartotinės fermentacijos. Taip pat apsaugo nuo oksidacijos, aromato praradimo, spalvos pakeitimo (pvz. parudavimo) ir vyno apkartimo. SORBOSOL vyno skonio nekeičia. Naudojamas vyno konservavimui.
Vartojimo būdas: Pasibaigus vyno fermentacijai atskirkite nuosėdas.
Sorbosol ištirpinkite 300 ml to paties vyno ir supilkite į likusį vyną.

Dozavimas: 20 - 40g./100l vyno.
Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas (E 202), konservantas kalio metabisulfitas (E224), atioksidantas askorbo rūgštis (E300).
Grynasis kiekis: 10 g. PAKELIO UŽTENKA 25 L. VYNO.
Laikyti: sausoje vietoje.

Gamintojas: ENARTIS, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. “MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Registruotis

Naujos paskyros registracija

Jau turite paskyrą?
Prisijunkite arba Atstatykite slaptažodį