100 g. KALIO SORBATAS

  • 4.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: EPC677-100
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

100 g. KALIO SORBATASKALIO SORBATAS tai antimikrobinė priemonė naikinanti mikroorganizmus. Apsaugo vyną nuo pakartotinos fermentacijos bei vyno sugedimo kurį gali sukelti vyno mielės. Ši priemonė nenaikina bakterijų. Naudojimas :KALIO SORBATĄ ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens ir supilkite į vyną. Vynas KALIO SORBATU apdorojamas prieš pat išpilstant. Norint gauti didžiausią stabilizuojan..

Žymos: viskas vynui, kalio sorbatas, antimikrobine priemone, vyno gamyba

100 g. KALIO SORBATAS
KALIO SORBATAS tai antimikrobinė priemonė naikinanti mikroorganizmus. Apsaugo vyną nuo pakartotinos fermentacijos bei vyno sugedimo kurį gali sukelti vyno mielės. Ši priemonė nenaikina bakterijų.
Naudojimas :

  • KALIO SORBATĄ ištirpinkite nedideliame kiekyje vandens ir supilkite į vyną.
  • Vynas KALIO SORBATU apdorojamas prieš pat išpilstant.
  • Norint gauti didžiausią stabilizuojantį poveikį, patartina vyną steriliai perfiltruoti prieš pat išpilstant į butelius.

Sudedamosios dalys: konservantas kalio sorbatas (E 202).
DOZAVIMAS: 27g./100ltr. vyno
Grynasis kiekis: 100g.
Laikyti: sausoje vietoje.

Gamintojas: ENARTIS, Italija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. “MEDĖJA” Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard