Filtravimo elementas KS 50

  • 1.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: KS50-20X20
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Filtravimo elementas KS 50 Mikroorganizmų mažinimas ir mielių pašalinimas vyneKS 50  filtravimo elementas tinka visiems vynams, galutiniam, ypač steriliam filtravimui. Pašalina mieles iš vyno ir sumažina mikroorganizmų kiekį vyne. Šį filtravimo elementą rinkitės jei vynas yra skaidrus. Po filtracijos vynas įgauna briliantinį spindesį, stabilumą ir sterilumą. Norint pasiekti maksimal..

Filtravimo elementas KS 50 Mikroorganizmų mažinimas ir mielių pašalinimas vyne

KS 50  filtravimo elementas tinka visiems vynams, galutiniam, ypač steriliam filtravimui. Pašalina mieles iš vyno ir sumažina mikroorganizmų kiekį vyne. Šį filtravimo elementą rinkitės jei vynas yra skaidrus. Po filtracijos vynas įgauna briliantinį spindesį, stabilumą ir sterilumą. Norint pasiekti maksimalų ekonomiškumą vynas prieš filtruojant šiuo elementu turi būti skaidrus.
Jei vynas nėra skaidrus rekomenduojame pradžioje filtruoti per grubaus (K 700) ar vidutinio tankumo (K 250) filtravimo elementus.

Galima naudoti vynui, alui ir kitiems alkoholiniams bei nealkoholiniams gėrimams. Šį elementą rinkitės kai reikalinga absoliutaus stabilumo garantija. Surenka mielių daleles.

Matmenys: 20x20cm.

Filtro tankis : 0,25 mikrono

Tinka filtrams: FCH ir COLOMBO.

Kaina nurodyta už 1 vnt.

DĖMESIO: Į filtrą dedasi vienos rūšies (tankumo) filtravimo elementai nepriklausomai kelių elementų yra jūsų filtras.

ELEMENTŲ PARUOŠIMAS FILTRAVIMUI.

Prieš naudojimą elementus rekomenduojame pamirkyti ir praskalauti švariame vandenyje.
Dėl didesnio efektyvumo ir kokybės filtravimo elementus reikia sumontuoti į filtravimo įrenginį (taip kaip filtruojant vyną) ir perleisti šiltu o po to karštu vandeniu.

1. Praplovimas šiltu vandeniu (60 °C ) 15 minučių

2. Praplovimas karštu vandeniu (70–80 °C ) 8-10 minučių

Skalavimo srautas turi būti lygus filtravimo srautui (0,5–1 baro).

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis