100 g Universalios vyno mielės SC

  • 5.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 16520-100
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC Naudojamos gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus. Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti: sausoje vietoje Gamintojas: Enartis Italija. Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė. Vartojimo būdas: nau..

UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS SC Naudojamos gaminant baltuosius ir raudonuosius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Ypač tinka gaminant saldžiuosius vynus. Sudedamosios dalys: sausosios mielės Saccharomyces cerevisiae. Grynasis kiekis: 100 g. Laikyti: sausoje vietoje Gamintojas: Enartis Italija. Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“, Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė. Vartojimo būdas: naudojama 20 - 40 g./100 ltr. misos ar sulčiu.Vyno mieles išmaišyti 1 l.virinto ir atšaldyto iki 22-30°C vandens, įdėti 50g cukraus ir leisti pastovėti 30 min.Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa.Temperatūrų skirtumas tarp paruoštų mielių ir misos neturėtų viršyti 10°C. Rūgimas prasideda maždaug po 10 val. DĖMESIO: Prie aukštesnės nei 38°C mielės sudega. Alkoholio tolerancija: 13%. Pakelio kiekio pakanka 300 l vyno. Fermentacijos temperatūra: 18 - 32°C. Laukinėm mielėm„NEUTRALIOS“.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard