Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui
- 2.30€ (Su PVM)
- Prekės kodas: 20402
- Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)
Universalios vyno mielės STIPRIAM vynuiUNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo) Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus. Vartojimo būdas: Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse ..
Žymos: vyno mieles, vyno gamyba, mieles, vynas, mieles vynui
Universalios vyno mielės STIPRIAM vynui
UNIVERSALIOS VYNO MIELĖS STIPRIAM VYNUI GAMINTI(iki 17% stiprumo)
Šios vyno mielės tinka gaminant tiek baltuosius tiek raudonuosius naminius vynus iš įvairių uogų ir vaisių. Universalios vyno mielės tinka gaminant sausus bei saldžius naminius vynus.
Vartojimo būdas:
- Vyno mieles išmaišyti 300 ml. virinto ir atšaldyto iki 22-25°C vandens, įdėti puse arbatinio šaukštelio cukraus ir leisti pastovėti 30 min.
- Dar kartą išmaišyti ir supilti į rauginimo indą su misa arba sultis.
- Rūgimas prasideda maždaug po 10 val.
- Geriausia temperatūra vyno fermentacijai 22-25°C, maksimali 27°C.
- Dėmesio: Mielės sudega
aukštesnėje nei 30°C temperatūroje.
Sudedamosios dalys: Sausos mielės Saccharomyces
Cerevisiae .
Grynasis kiekis: 10 g.
Laikyti: sausoje vietoje.
Gamintojas: CBF DRINKIT, Švedija.
Platintojas: D. Marcinkevičiaus įm. „Medėja“,
Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.