Itališko sūrio CAMEMBERT raugas 10 l
- 3.35€ (Su PVM)
- Prekės kodas: 13743
- Prieinamumas: LAIKINAI NĖRA (TEIRAUTIS)
Itališko sūrio CAMEMBERT raugas 10 lPasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 37/38 ° C laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik p..
Žymos: suris, priedai, kultura, prieskoniai, surio gamyba, maistas, skonis, surio raugas.
Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 37/38 ° C laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE.
Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai supjaustykite šią varškę, varškės pjaustykle, taip, kad ji būtų padalinta į juosteles, o po to į graikinio riešuto dydžio kubelius. Supjaustę leiskite varškei pailsėti 20 min. Po to varškę, nesuardykite gabaliukų, atsargiai sudėkite į formas ir laikome 35 ° C temperatūroje.
Pirmasis apvertimas atliekamas po 20 minučių, svarbu, kad varškė būtų šilta. Antrasis apvertimas atliekamas po 40 minučių.
Po kelių valandų atliekamas kitas apvertimas, apibarstomas druska ir prieskoniais, sūris išnešamas į šaltą patalpą ar šaldytuvą (+10/12 ° C temperatūroje esant 90% sūrio drėgnumui), prieš tai apvyniokite maistine plėvele.
Sūris brandinamas maždaug 20 dienų.
Sudedamosios dalys: sausas pieno fermentas.
Grynasis kiekis: 10g.
Dozavimas: 10 g x 10 litrų pieno.
Gamintojas: Italija "ENOLANDIA"
Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.