Kalcio chloridas

  • 2.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 136251
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

100 l pieno pakanka 20–30 g Kalcio chlorido (CaCl2). Kalcio chloridas dedamas į pieną tam, kad padidėtų sūrių gamybos efektyvumas - jis pagerina pieno konsistenciją ir sutraukimą, bei praturtina jį kalciu. Jo panaudojimas sumažina kazeino ir riebalų nuostolius, prieš sudedant bakterijų kultūras ir veršelių fermentą. Sudėjus kalcio chloridą gerai išmaišykite. Naudokite pagal gamintojo dozes - dėl k..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

100 l pieno pakanka 20–30 g Kalcio chlorido (CaCl2). Kalcio chloridas dedamas į pieną tam, kad padidėtų sūrių gamybos efektyvumas - jis pagerina pieno konsistenciją ir sutraukimą, bei praturtina jį kalciu. Jo panaudojimas sumažina kazeino ir riebalų nuostolius, prieš sudedant bakterijų kultūras ir veršelių fermentą. Sudėjus kalcio chloridą gerai išmaišykite. Naudokite pagal gamintojo dozes - dėl kalcio chlorido pertekliaus pieną gali per daug straukti, o tai apsunkins pjaustymą. Sudedamosios dalys: rūgštingumą reguliuojanti medžiaga kalcio chloridas E509. Grynasis kiekis: 100g.  Gamintojas: Lenkija "Browin". Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard