Priedai gamybai

Susmulkinti čili pipirai (PEPERONCINO FRANTUMATO)
13713

4.50€ Be PVM: 3.72€

Susmulkinti čili pipirai. Grynasis kiekis: 25g...

Juodieji pipirai (Pepe nero tellicherry)
13714

4.50€ Be PVM: 3.72€

Juodieji pipirai. Grynasis kiekis: 25g...

Smulkintas česnakas (AGLIO IN GRANULI)
13715

4.50€ Be PVM: 3.72€

Sudedamosios dalys: dehidratuotas česnakas. Grynasis kiekis: 25g...

Smulkinti česnakų laiškai (Erba cipollina)
13716

4.50€ Be PVM: 3.72€

Sudedamosios dalys: česnakų laiškai. Grynasis kiekis: 25 g...

CAGLIO veršelių fermentas 100ml.
13623

4.90€ Be PVM: 4.05€

Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr. pien..

Laikinai nėra

Mikrobiologinis veršelių fermentas 50ml.
136200

2.90€ Be PVM: 2.40€

Mikrobiologinis veršelių fermentas sūrio gamybai.Fermentasyra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. 1 litrui pieno užtenka 5 lašų fermento.Naudojimas:1. Apskaičiuokite ir išmatuokite..

Laikinai nėra

CAGLIO VEGETABLE fermentas 100ml.
13624

7.30€ Be PVM: 6.03€

Augalinės kilmės, VEGETARIŠKAS, traukinantis fermentas CAGLIO VEGETABLE yra išgautas ekstrakcijos būdu iš dygiojo artišoko fermentų. Produktas išgautas iš šio augalo sukelia pieno sutraukimą. Augalinis fermentas lėtai veikia pi..

Laikinai nėra

Sausas veršelių fermentas 5x1g.
136201

3.00€ Be PVM: 2.48€

Gyvulinės kilmės sutraukinantis fermentas  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. 10 ltr. pieno užtenka 1 g. ve..

Laikinai nėra

Kalcio chloridas
13625

2.50€ Be PVM: 2.07€

Kalcio chloridas. Prieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. Tai padės jums..

Laikinai nėra

Kalcio chloridas
136251

2.00€ Be PVM: 1.65€

100 l pieno pakanka 20–30 g Kalcio chlorido (CaCl2). Kalcio chloridas dedamas į pieną tam, kad padidėtų sūrių gamybos efektyvumas - jis pagerina pieno konsistenciją ir sutraukimą, bei praturtina jį kalciu. Jo panaudojimas sumažina..

Laikinai nėra
Rodoma nuo 1 iki 10 iš 10 (1 puslapių)
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard