Mikrobiologinis veršelių fermentas 50ml.

  • 2.90€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 136200
  • Prieinamumas: LAIKINAI NĖRA (TEIRAUTIS)

Mikrobiologinis veršelių fermentas sūrio gamybai.Fermentasyra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. 1 litrui pieno užtenka 5 lašų fermento.Naudojimas:1. Apskaičiuokite ir išmatuokite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.2. Tinkamu metu, atsižvelgiant į sūrio rūšį, į pieną, pašildytą iki 33 ° C, įpilkite fermento (išsamiau skaityki..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Mikrobiologinis veršelių fermentas sūrio gamybai.
Fermentas
yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį.
1 litrui pieno užtenka 5 lašų fermento.
Naudojimas:
1. Apskaičiuokite ir išmatuokite fermento dozę proporcingai jūsų naudojamam pieno kiekiui.
2. Tinkamu metu, atsižvelgiant į sūrio rūšį, į pieną, pašildytą iki 33 ° C, įpilkite fermento (išsamiau skaitykite sūrio receptus).
3. Švelniai sumaišykite visą masę ir palikite uždengtą, kad susidarytų varškė maždaug 40–60 min.
Papildomos pastabos:
1. Norint naudoti veršelio fermentą, reikia pridėti kalcio chlorido (CaCl2) 10–100 g / 100 l pieno, atsižvelgiant į sūrio rūšį.
2. Optimalus veršelių fermentui pieno pH yra intervale nuo 6 iki 7.

Kad veršelių fermentas išlaikytų savo fermentines savybes, jį reikia laikyti 4–6 ° C temperatūroje.
Sudedamosios dalys: gyvulinės kilmės fermentas. Grynasis kiekis: 50g. Dozavimas: 20/22 g x 100 litrų pieno. Gamintojas: Lenkija "Browin". Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.


Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard