Itališko sūrio TALEGGIO raugas

  • 4.20€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 13740
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite " TALEGGIO" raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 36 laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai supjaustykite šią varškę nesulaužydami, ..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite " TALEGGIO" raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 36 laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai supjaustykite šią varškę nesulaužydami, varškės pjaustykle, taip, kad ji būtų padalinta į juosteles, o po to į graikiško riešuto dydžio kubelius. Supjaustę leiskite varškei pailsėti 10 min. Po to varškę kaitinkite 35 ° C temperatūroje 5 minutes lengvai purtant, tik nesuardykite gabaliukų ir švelniai sudėkite į stačiakampes ir kvadratines formas. Formas su varške laikykite 35 ° C temperatūroje, tokia TALEGGIO sūrių technologija. Pirmasis apvertimas atliekamas po 20 minučių, antrasis apvertimas po 50 minučių (formos su varške laikomos šiltai 35 ° C). Po kelių valandų atliekamas kitas apvertimas ir sūris įdedamas į šaldytuvą (+7 ° C temperatūroje esant 80% sūrio drėgnumui). Kitą dieną sūris dar kartą apverčiamas ir po 10 dienų brandinimo yra paruoštas vartojimui. Šios rūšies sūriai sūdomi sūrime (18% NaCl) maždaug 2 valandas kiekvienam sūrio kilogramui. Žiūrėkite video filmuką.
Sudedamosios dalys: sausas pieno fermentas. Grynasis kiekis: 10g. Dozavimas: 10 g x 10 litrų pieno. Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.





Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard