Itališko sūrio raugas

Itališko sūrio FORMAGGI STAGIONATI raugas
13737

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite "FORMAGGI STAGIONATI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė..

Itališko sūrio FORMAGGI FRESCHI raugas
13738

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite sūrio "FORMAGGI FRESCHI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Var..

Itališko sūrio PRIMO SALE raugas
13739

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi b..

Itališko sūrio TALEGGIO raugas
13740

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite " TALEGGIO" raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 36 laipsnių temperatūros sudėki..

Itališko sūrio ROBIOLA raugas
13741

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite (neprivaloma) visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 38 ° C temperatūros, sudėkite " ROBIOLA" raugą ir palikite pastovėti 5 min, po to permaišykite ir prie 34 ° C temperatūr..

Itališko sūrio STARACCHINO raugas
13742

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 39 ° C temperatūros, sudėkite "STARACCHINO" raugą ir palikite pastovėti 20 min, Jei pageidaujate galite įdėti druskos 50 g./10 ltr pieno...

Itališko sūrio CAPRINO raugas
13744

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 44 ° C temperatūros, sudėkite "CAPRINO " raugą ir palikite pastovėti 20 min, po to permaišykite ir prie 28 ° C temperatūros sudėkite f..

Itališko sūrio PER BRIE raugas
13745

4.20€ Be PVM: 3.47€

Lazdyno riešutų sūris su baltuoju pelėsiu. Pasterizuokite visą pieną 65° C temperatūroje 30 minučių. Kai pienas atvėsta iki 38° C temperatūros, sudėkite " PER BRIE" raugą ir atsargiai maišykite 10 min, po to sudėkite fermentą ..

Itališko sūrio "PER CACIOTTA" raugas
13736

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi b..

LAIKINAI NĖRA

Itališko sūrio CAMEMBET raugas
13743

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 37..

LAIKINAI NĖRA

Colture per mozzarella
13746

0.00€ Be PVM: 0.00€

..

LAIKINAI NĖRA
Rodoma nuo 1 iki 11 iš 11 (1 puslapių)
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard