Itališko sūrio PER BRIE raugas

  • 4.20€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 13745
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Lazdyno riešutų sūris su baltuoju pelėsiu. Pasterizuokite visą pieną 65° C temperatūroje 30 minučių. Kai pienas atvėsta iki 38° C temperatūros, sudėkite " PER BRIE" raugą ir atsargiai maišykite 10 min, po to sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Po maždaug 18 min įdėkite lazdyno riešutų ir maišykite kol varškė pradės džiūti (vytėti). Nupilkite likusias išrūgas o varškę sudėkite į maž..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Lazdyno riešutų sūris su baltuoju pelėsiu. Pasterizuokite visą pieną 65° C temperatūroje 30 minučių. Kai pienas atvėsta iki 38° C temperatūros, sudėkite " PER BRIE" raugą ir atsargiai maišykite 10 min, po to sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Po maždaug 18 min įdėkite lazdyno riešutų ir maišykite kol varškė pradės džiūti (vytėti). Nupilkite likusias išrūgas o varškę sudėkite į mažas formeles. Po valandos formeles su varške 4 - 5 kartus apverskite, kas 30 minučių patikrinkite pH. Kai pH pasiekia 5.40 sūris išnešamas į šaltą patalpą ar šaldytuvą (+8/10 ° C temperatūroje esant 80% sūrio drėgnumui). Kitą dieną sūriai mirkomi 20% druskos sūrime 2 valandos kiekvienam sūrio kilogramui arba išdžiovinami. Po trijų dienų ant sūrių pasirodo baltasis pelėsis, sūris brandinamas 15 dienų po gamybos proceso pabaigos.
Žiūrėkite video filmuką.

Sudedamosios dalys: sausas pieno fermentas. Grynasis kiekis: 10g. Dozavimas: 10 g x 10 litrų pieno. Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

 

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard