Itališko sūrio CAPRINO raugas

  • 4.20€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 13744
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 44 ° C temperatūros, sudėkite "CAPRINO " raugą ir palikite pastovėti 20 min, po to permaišykite ir prie 28 ° C temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai supjaustykite šią varškę , varškės pjaustykl..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 44 ° C temperatūros, sudėkite "CAPRINO " raugą ir palikite pastovėti 20 min, po to permaišykite ir prie 28 ° C temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai supjaustykite šią varškę , varškės pjaustykle, taip, kad ji būtų padalinta į 10 cm juosteles, o po to į 10 cm kubelius. Supjaustę leiskite varškei pailsėti 20 min. Po to šiek tiek nupilkite išrūgų ir susmulkinkite varškės gabaliukus iki graikinio riešuto dydžio gabalėlių. Po to varškę kaitinkite
35 ° C
temperatūroje 10 minučių lengvai purtant
, tik nesuardykite gabaliukų ir
atsargiai sudėkite į formas (varškės formoje nespauskite). Formas su varške laikykite
35 ° C temperatūroje. Pirmasis apvertimas atliekamas po 20 minučių, antrasis apvertimas po 50 minučių (formos su varške laikomos šiltai 35 ° C temperatūroje). Po kelių valandų atliekamas kitas apvertimas ir sūris įdedamas į šaldytuvą (+8 ° C temperatūroje esant 80% sūrio drėgnumui). Šios rūšies sūriai sūdomi sūrime (20% NaCl) maždaug 1 valanda kiekvienam sūrio kilogramui. Žiūrėkite video filmuką.
Sudedamosios dalys: sausas pieno fermentas.
Grynasis kiekis: 10g.
Dozavimas: 10 g x 10 litrų pieno.
Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard