Itališko sūrio CAMEMBET raugas

  • 4.20€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 13743
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 37/38 ° C laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai s..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 37/38 ° C laipsnių temperatūros sudėkite fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi būti paruošta po 18/20 minučių. Kai tik pienas pradeda tirštėti, atsargiai supjaustykite šią varškę, varškės pjaustykle, taip, kad ji būtų padalinta į juosteles, o po to į graikinio riešuto dydžio kubelius. Supjaustę leiskite varškei pailsėti 20 min. Po to varškę, nesuardykite gabaliukų, atsargiai sudėkite į formas ir laikome 35 ° C temperatūroje. Pirmasis apvertimas atliekamas po 20 minučių, svarbu, kad varškė būtų šilta. Antrasis apvertimas atliekamas po 40 minučių. Po kelių valandų atliekamas kitas apvertimas, apibarstomas druska ir prieskoniais, sūris išnešamas į šaltą patalpą ar šaldytuvą (+10/12 ° C temperatūroje esant 90% sūrio drėgnumui), prieš tai apvyniokite maistine plėvele. Sūris brandinamas maždaug 20 dienų.
Žiūrėkite video filmuką.

Sudedamosios dalys: sausas pieno fermentas. Grynasis kiekis: 10g. Dozavimas: 10 g x 10 litrų pieno. Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.


 

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard