CAGLIO veršelių fermentas 100ml.

  • 5.80€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 13623
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-4 D.D.)

Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr. pieno. Atidarius ir nesunaudojus laikyti šaldytuve..Šį CAGLIO fermentą rekomenduojame naudoti gamint itališkuosius sūrius: Asiago, Bra, Canestrato Pugliese, Caciotta, Cacioca..

Žymos: sūris priedai kultūra prieskoniai gamyba maistas skonis

Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr. pieno. Atidarius ir nesunaudojus laikyti šaldytuve..
Šį CAGLIO fermentą rekomenduojame naudoti gamint itališkuosius sūrius: Asiago, Bra, Canestrato Pugliese, Caciotta, Caciocavallo, Casciotta d'Urbino, Castelmagno, Fiore Sardo, Fontina, Ožkos sūrius, Sardinijos sūrius, Formai de Mut, Gorgonzola, Montasio, Mozzarella fiordilatte, Mozzarella di Bufala, Murazzano, šviežius ir brandinamus Pecorino, Pecorino Romano, Pecorino Sardo, Sicilijos Pecorino, Pecorino Toscano, šviežius ir prieskoninius Provolone, Raschera, Robiaver di Roccaverano, Taleggio, Toma di Gressoney, Tomini, Stracchino, Feta ir visiems kitiems sūriams, kurių skonis turi būti originalus ir pastovus.
Sudedamosios dalys: gyvulinės kilmės fermentas. Grynasis kiekis: 100g.
Dozavimas: 20/22 g x 100 litrų pieno. Gamintojas: Italija "ENOLANDIA" Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard