Sūrio gamyba

Pasigaminti sūrį namuose paprasta.                                                   RICOTTA sūrio gamyba.

CAGLIO veršelių fermentas 100ml.
13623

5.80€ Be PVM: 4.79€

Gyvulinės kilmės traukinantis fermentas CAGLIO  yra išgautas ekstrakcijos būdu iš veršelių skrandžių, turintis didelį chimozino kiekį. Chimozinas pasižymi didžiausiu pieno traukinimo specifiškumu. Užtenka iki 450 ltr. pien..

Itališko sūrio FORMAGGI STAGIONATI raugas
13737

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite "FORMAGGI STAGIONATI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė..

Sūrio CACIOTTA forma 9cm x 5,2cm
12024

1.00€ Be PVM: 0.83€

Forma sūrių gamybai. Matmenys: Dugno skersmuo 8 cm. Viršaus skersmuo 9 cm. Aukštis 5.2 cm. Pagaminta Italijoje...

Sūrio forma 9,5cm x 7cm
12017

0.50€ Be PVM: 0.41€

 Forma sūrių gamybai. Matmenys: Dugno skersmuo 7 cm. Viršaus skersmuo 9.5 cm. Aukštis 7 cm. Pagaminta Italijoje...

Sūrio forma 12cm. x 13cm.
12001

4.70€ Be PVM: 3.88€

Forma sūriams gaminti. Skesmuo 12 cm. Aukštis 13 cm. Pagaminta Italijoje...

Itališko sūrio TALEGGIO raugas
13740

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 laipsnių temperatūros, sudėkite " TALEGGIO" raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 36 laipsnių temperatūros sudėki..

Itališko sūrio STARACCHINO raugas
13742

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 39 ° C temperatūros, sudėkite "STARACCHINO" raugą ir palikite pastovėti 20 min, Jei pageidaujate galite įdėti druskos 50 g./10 ltr pieno...

Itališko sūrio CAMEMBET raugas
13743

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 42 ° C temperatūros, sudėkite "CAMEMBET" (mėlynas ir raudonas pakeliai) raugą ir palikite pastovėti 10 min, po to permaišykite ir prie 37..

Itališko sūrio CAPRINO raugas
13744

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 44 ° C temperatūros, sudėkite "CAPRINO " raugą ir palikite pastovėti 20 min, po to permaišykite ir prie 28 ° C temperatūros sudėkite f..

Sūrio forma RICOTTA 10,5 x 10,5 x 8,5 cm
Naujiena

Sūrio forma RICOTTA 10,5 x 10,5 x 8,5 cm
12200

2.00€ Be PVM: 1.65€

Forma sūrių gamybai. Matmenys: Plotis 10,5 cm. Ilgis 10,5 cm. Aukštis 8,5 cm. Pagaminta Italijoje...

Prieskoninių žolelių mišinys "ERBE DI PRO...
13712

4.50€ Be PVM: 3.72€

Prieskoninių žolelių mišinys. Sudedamosios dalys: rozmarinas, raudonėlis, kalnų pikantiškas, čiobrelis, bazilikas, kadagio uogos.  Grynasis kiekis: 25g...

Susmulkinti čili pipirai (PEPERONCINO FRANTUMATO)
13713

4.50€ Be PVM: 3.72€

Susmulkinti čili pipirai. Grynasis kiekis: 25g...

Juodieji pipirai (Pepe nero tellicherry)
13714

4.50€ Be PVM: 3.72€

Juodieji pipirai. Grynasis kiekis: 25g...

Smulkintas česnakas (AGLIO IN GRANULI)
13715

4.50€ Be PVM: 3.72€

Sudedamosios dalys: dehidratuotas česnakas. Grynasis kiekis: 25g...

Smulkinti česnakų laiškai (Erba cipollina)
13716

4.50€ Be PVM: 3.72€

Sudedamosios dalys: česnakų laiškai. Grynasis kiekis: 25 g...

Perforuota dėžė sūriams brandinti 30 x 40 x 10...
13616

11.50€ Be PVM: 9.50€

Perforuota (akyta) dėžutė sūrių brandinimui. Matmenys: Ilgis 40 cm. Plotis 30 cm. Aukštis 10 cm. Pagaminta Italijoje...

Dėžė sūriams gaminti 30 x 40 x 10cm
13617

10.20€ Be PVM: 8.43€

Dėžutė sūrių gamybai. Matmenys: Ilgis 40 cm. Plotis 30 cm. Aukštis 10 cm. Naudojama varškei paruošti. Pagaminta Italijoje...

Sūrio dėžės dangtis 30x40
13618

8.80€ Be PVM: 7.27€

Sūrio dėžės dangtis. Plotis 30 cm. Ilgis 40 cm. Tinka dėžutėms art. 3616 ir 3617 Pagaminta Italijoje...

Padėklas sūrio dėžei
13619

6.00€ Be PVM: 4.96€

Padėklas sūrio dėžei naudojamas sūrio brandinimui. Matmenys: Plotis 25cm. Ilgis 33.5 cm. Aukštis 2 cm. Pagaminta Italijoje...

Sūrio pjaustymo mentelė
13668

5.00€ Be PVM: 4.13€

Sūrio pjaustymo mentelė naudojama apdorojamai varškei supjaustyti. Pagaminta Italijoje...

Maišymo mentelė 26cm
13775

2.30€ Be PVM: 1.90€

Maišymo mentelė patogus ir reikalingas įrankis, naudojamas tirpinant cukrų, medų ar kitus produktus. Mentelę galima naudoti ir virtuvėje įvairių produktų maišymui pvz. uogienei ar sūrio gamyboje. Mentelės ilgis 26cm. Pagaminta Ita..

Maišymo mentelė 40cm
13031

2.70€ Be PVM: 2.23€

Maišymo mentelė patogus ir reikalingas įrankis, naudojamas tirpinant cukrų, medų ar kitus produktus. Mentelę galima naudoti ir virtuvėje įvairių produktų maišymui pvz. uogienei ar sūrio gamyboje. Mentelės ilgis 40cm. Pagamin..

Itališko sūrio "PER CACIOTTA" raugas
13736

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi b..

LAIKINAI NĖRA

CAGLIO VEGETABLE fermentas 100ml.
13624

7.30€ Be PVM: 6.03€

Augalinės kilmės, VEGETARIŠKAS, traukinantis fermentas CAGLIO VEGETABLE yra išgautas ekstrakcijos būdu iš dygiojo artišoko fermentų. Produktas išgautas iš šio augalo sukelia pieno sutraukimą. Augalinis fermentas lėtai veikia pi..

LAIKINAI NĖRA

Itališko sūrio FORMAGGI FRESCHI raugas
13738

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite sūrio "FORMAGGI FRESCHI" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Var..

LAIKINAI NĖRA

Kalcio chloridas
13625

2.50€ Be PVM: 2.07€

Kalcio chloridas. Prieš patekdamas į rinką pienas yra pasetrizuojamas, tai lemia natūraliai piene esančio kalcio sumažėjimą. Papildomai pridėjus kalcio chlorido padeda atkurti kai kuriuos prarastus kalcio kiekius. Tai padės jums..

LAIKINAI NĖRA

Itališko sūrio PRIMO SALE raugas
13739

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 40 laipsnių temperatūros, sudėkite "PER CACIOTTA" raugą ir prie 36 laipsnių temperatūros fermentą CAGLIO arba CAGLIO VEGETABLE. Varškė turi b..

LAIKINAI NĖRA

Itališko sūrio ROBIOLA raugas
13741

4.20€ Be PVM: 3.47€

Pasterizuokite (neprivaloma) visą pieną 72 laipsnių temperatūroje 15 sekundžių. Kai pienas atvėsta iki 38 ° C temperatūros, sudėkite " ROBIOLA" raugą ir palikite pastovėti 5 min, po to permaišykite ir prie 34 ° C temperatūr..

LAIKINAI NĖRA

Sūrio CACIOTTA forma 11,6cm x 7cm
12025

2.00€ Be PVM: 1.65€

Forma sūrių gamybai. Matmenys: Dugno skersmuo 10.5 cm. Viršaus skersmuo 11.6 cm. Aukštis 7 cm. Pagaminta Italijoje...

LAIKINAI NĖRA

Sūrio CACIOTTA forma 18cm x 7.6cm
12030

4.70€ Be PVM: 3.88€

Forma sūrių gamybai. Matmenys: Skersmuo 18 cm. Aukštis 7.6 cm. Pagaminta Italijoje...

LAIKINAI NĖRA

Itališko sūrio PER BRIE raugas
13745

4.20€ Be PVM: 3.47€

Lazdyno riešutų sūris su baltuoju pelėsiu. Pasterizuokite visą pieną 65° C temperatūroje 30 minučių. Kai pienas atvėsta iki 38° C temperatūros, sudėkite " PER BRIE" raugą ir atsargiai maišykite 10 min, po to sudėkite fermentą ..

LAIKINAI NĖRA

Sūrio forma 23 x 13 x 8 cm
13819

1.80€ Be PVM: 1.49€

Forma sūrių gamybai. Matmenys: Plotis 13 cm. Ilgis 23 cm. Aukštis 8 cm. Pagaminta Italijoje...

LAIKINAI NĖRA

Colture per mozzarella
13746

0.00€ Be PVM: 0.00€

..

LAIKINAI NĖRA

Sūrio forma 20 x 13 x 11 cm
13820

0.00€ Be PVM: 0.00€

Forma sūrių gamybai. Matmenys: Plotis 13 cm. Ilgis 20 cm. Aukštis 11 cm. Pagaminta Italijoje...

LAIKINAI NĖRA

Plastikinis samtis
13642

7.00€ Be PVM: 5.79€

Pagamintas iš ypatingai tvirto ir elastingo plastiko (polipropileno) pasižyminčiu dideliu tankiu. Talpa 2.5 ltr. Pagaminta Italijoje...

LAIKINAI NĖRA
Rodoma nuo 1 iki 35 iš 35 (1 puslapių)
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand5
Brand2
hambletonbard