Specialus Senelės Emilijos žolelių ir prieskonių mišinys, baltai dešrai - 20 g

  • 1.80€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 310005
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Specialus Senelės Emilijos žolelių ir prieskonių mišinys, baltai dešrai -  20 g Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija, pabrėžianti patiekalų skonį ir kvapą. Ingredientai 5 kg baltos dešros : • 3 kg peties • 0,5 kg jautienos • 0,5 kg šoninės arba kiaulienos riebalų • apytiksliai 500 ml šalto vandens • kiaulienos žarnos • 3 skiltelės česnako • apytiksliai 80 g drus..

Žymos: viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui

Specialus Senelės Emilijos žolelių ir prieskonių mišinys, baltai dešrai -  20 g

Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija, pabrėžianti patiekalų skonį ir kvapą.
Ingredientai 5 kg baltos dešros :
• 3 kg peties
• 0,5 kg jautienos
• 0,5 kg šoninės arba kiaulienos riebalų
• apytiksliai 500 ml šalto vandens
• kiaulienos žarnos
• 3 skiltelės česnako
• apytiksliai 80 g druskos
• 20 g žolelių ir prieskonių mišinio baltai dešrai.
Receptas:

Supjaustykite mėsą gabalėliais, tuo pačiu atskirdami liesas dalis nuo riebių dalių. Riebiąsias dalis perkoškite per mažesnio tinklelio sietą (4 mm), o liesas - per didesnio tinklelio sietą (8 mm).
Įdėjus prieskonių, mėsą sumaišykite su šaltu vandeniu (apie 0,5 l).
Visi komponentai turi puikiai sumaišyti, o minkštimas turi būti vientisas ir lipnus.
 Uždenkite gaubtu mėsos minkštimą. Taip paruoštą žalią dešrą virkite 75–80 ° C temperatūros vandenyje 25–30 minučių.
Sudėtis: mairūnas, juodieji pipirai, muskatas
Neto svoris: 20 g.  Neapima konservantų ar natrio glutamato.

Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard