Saltpetre (kalio nitratas), skirtas mėsai kietinti 20g

  • 1.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 410010
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Saltpetre (kalio nitratas), skirtas mėsai kietinti 20g Saletpetre (kalio nitratas) - skirta jautienai, kiaulienai, veršienai. 5 kg mėsos dalis: Į 2,5 litro vandens įpilkite 1 šaukštą maltų pipirų, 2 šaukštus odinio maurono, 2 lauro lapus, 5 granules kvapiųjų pipirų, 12 granulių kadagio, šiek tiek gvazdikų, čiobrelių žiūpsnį (taip pat gali būti naudojamas paruoštas žolelių mišinys, skirta..

Žymos: viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui

Saltpetre (kalio nitratas), skirtas mėsai kietinti 20g

Saletpetre (kalio nitratas) - skirta jautienai, kiaulienai, veršienai.
5 kg mėsos dalis:
Į 2,5 litro vandens įpilkite 1 šaukštą maltų pipirų, 2 šaukštus odinio maurono, 2 lauro lapus, 5 granules kvapiųjų pipirų, 12 granulių kadagio, šiek tiek gvazdikų, čiobrelių žiūpsnį (taip pat gali būti naudojamas paruoštas žolelių mišinys, skirtas mėsai). . Verdame 10 minučių. Norėdami atvėsinti produktą, įpilkite 10 g saletpetre (pusės pakelio), 20–40 dkg druskos, šaukšto cukraus. Viskas atsargiai maišoma. Švirkščiant į mėsą švirkštu (1 mm storio adata), skerdenos viduje reikia įdėti maždaug 100 ml produkto. Mėsa turi būti dedama į akmens masės indą arba glazūros puodą ir užpilama likusiu produktu (mėsa turi būti pilnai uždengta gaubtu). Kukurūzai turi būti apie 7–9 dienas maždaug 4–8 ° C temperatūroje. Mėsą reikia susukti per 2–3 dienas.
Sūdytą mėsą galima virti, rūkyti, kepti ar kepti ant grotelių.
Sudėtis:
 Kiekis netto: 20 g 10 kg mėsos
1. SPECIFIKACIJA
Saletpetre - kalio azotas (KNO3), neutrali druska (E 252) mėsai preparuoti tradiciniu būdu. Saletpetre (kalio azotas) yra svarbiausia  mėsos atsarga, kuri padeda išsaugoti rausvą mėsos spalvą.
2. PRIVALUMAI

„Saletpetre“ yra pagrindinis tiekimas mėsos kepimo metu ir garantuoja:
- išlaikanti rausvą mėsos spalvą - teigiamas poveikis skoniui,
-stiprus antibakterinis procesas

Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard