Naminis kabanos dešros - žolelių ir prieskonių mišinys, 30g
- 1.00€ (Su PVM)
- Prekės kodas: 310017
- Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)
Naminis kabanos dešros - žolelių ir prieskonių mišinys, 30g Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija, pabrėžianti naminių kiaulienos ir jautienos kabano dešrų skonį ir aromatą. Kabano dešros iš 2 kg mėsos ingredientai: • 500 g kumpio • 500 g jungo • 400 g liesos šoninės • 400 g lašinuko • 200 g jautienos • 100 ml vandens • 30 g žolelių ir prieskonių mišinio, skirto „Kaba..
Žymos: viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui, dešroms, dešru gamybai prieskoniai
Naminis kabanos dešros - žolelių ir prieskonių mišinys, 30g
Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija,
pabrėžianti naminių kiaulienos ir jautienos kabano dešrų skonį ir aromatą.
Kabano dešros iš 2 kg mėsos ingredientai:
• 500 g kumpio
• 500 g jungo
• 400 g liesos šoninės
• 400 g lašinuko
• 200 g jautienos
• 100 ml vandens
• 30 g žolelių ir prieskonių mišinio, skirto „Kabanos“
• 30 g druskos
• 4 g kalio nitrato
• avies žarnos
Receptas:
Mėsą supjaustykite kubeliais maždaug 5 cm, gerai įtrinkite druska ir salietra
ir sausai išdžiovinkite 12–24 valandas 5–8 ° C temperatūroje. Po to liesą mėsą
sumalkite per 12 mm sietą, o riebius gabalėlius - per smulkesnį 8 mm sietą.
Jautieną du kartus sumalkite per
sietelį, kurio tinklelis yra mažiausias, ir gerai paruošiame jį šaltu vandeniu,
kol susidaro baltoji košė. Sumaišykite faršą, pagardinkite specialiu žolelių ir
prieskonių mišiniu, skirtu „Kabanos“, ir kruopščiai paruoškite, kol jis
atsiskirs nuo jūsų rankos.
Paruoškite avies žarnas pusvalandžiu anksčiau - kruopščiai nuplaukite ir
palikite drungname vandenyje (iki 30 ° C). Užpildykite žarnas įdaru, tada 1-2
valandas pakabinkite juos ant dešros stovo orinėje vietoje, kad nudžiūtų. Kai
jie bus visiškai sausi liesti, rūkykite juos 2 valandas 40-50 ° C
temperatūroje.
Rūkymui naudokite vyšnių traškučius. Tada 30 minučių kepkite kabanos dešras (be
traškučių) iki 75 ° C temperatūroje.
Kabanai gali būti palikti kelioms dienoms, kad išdžiūtų, ir tada supakuoti
vakuume, o tai prailgins jų laikymo laiką.
Sudėtis: kadagys, juodieji pipirai,
aitriosios paprikos, granuliuotas česnakas, mairūnas, saldieji pipirai,
muskatas, kvapieji pipirai.