Mišinys tradicinei dešrai

  • 1.50€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 410014
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Mišinys tradicinei dešrai Saltpeter su žolelių ir prieskonių mišiniu puikiai tinka paruošti virtas ir rūkytas dešras. Džiovinimo metu mėsa išlaikys apetitą sukeliančią spalvą ir bus mikrobiologiškai stabili. Žolelės ir prieskoniai, esantys mišinyje, suteiks jam puikų skonį ir nepakartojamą kvapą. Paprastos dešros receptas: Paruoškite: 600 g mentės, 500 g kaklo, 400 g lašinių, 200 g lašini..

Žymos: viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui

Mišinys tradicinei dešrai
Saltpeter su žolelių ir prieskonių mišiniu puikiai tinka paruošti virtas ir rūkytas dešras. Džiovinimo metu mėsa išlaikys apetitą sukeliančią spalvą ir bus mikrobiologiškai stabili. Žolelės ir prieskoniai, esantys mišinyje, suteiks jam puikų skonį ir nepakartojamą kvapą.
Paprastos dešros receptas:
Paruoškite: 600 g mentės, 500 g kaklo, 400 g lašinių, 200 g lašinių, 200 g jautienos, 100 g kiaulienos nugarinės, 100 ml vandens, 1 pakelis mišinio kiaulienos žarnos. Kaklą, petį ir nugarinę sumalkite ant 12 mm trintuvo. Šoninę  sumalkite  8 mm trintuvu. Jautieną du kartus sumalkite. Į jautieną įpilkite 100 ml šalto vandens ir virkite. Tada sumaišykite visų rūšių mėsą, supilkite 1 pakelį mišinio ir kruopščiai paruoškite. Palikite šaldytuve 24 val. Paruoškite kiaulienos žarnas 20 minučių, prieš išimdami mėsą iš šaldytuvo. Kruopščiai jas nuplaukite ir palikite drungname vandenyje. Išimkite mėsą ir dar truputį minkykite, tada paragaukite ir, jei reikia, pagardinkite. Žarnoms užpildyti naudokite įdaro mašiną. Palikite dešrą 1-2 valandas džiūti kambario temperatūroje. Pageidautina kabinti, pavyzdžiui, ant dešros stovo. Džiovinus dedame dešrą į rūkyklą ir dešrą 50–60 ° C temperatūroje 1,5 valandos (kol ji tampa auksinė). Praėjus šiam laikui, dešrą maždaug 15 minučių plikykite 75 ° C temperatūros vandenyje (supjaustykite fragmentą ir patikrinkite, ar produktas nėra nuplikytas).
Sudedamosios dalys: nejoduota akmens druska - natrio chloridas (NaCl), žolelių ir prieskonių mišinys (granuliuotas česnakas, juodieji pipirai, mairūnas, muskatas, raudonieji aitrieji pipirai), kalio nitratas (E252).
Grynasis svoris: 65 g
Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje.
Produkte gali būti garstyčių, salierų, sojos, sezamo, glitimo, riešutų pėdsakų
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard