Karštas kąsnis kumpio viryklei - žolelių ir prieskonių mišinys
- 1.90€ (Su PVM)
- Prekės kodas: 310015
- Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)
Karštas kąsnis kumpio viryklei - žolelių ir prieskonių mišinys Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija, pabrėžianti patiekalų skonį ir aromatą. Ingridientai: kajeno pipirai, saldieji pipirai, juodieji pipirai, baltosios garstyčios, čiobreliai, ciberžolė, imbieras, lauro lapas, laukiniai česnakai. Susiję produktai: kalio nitratas . Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje...
Žymos: viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui, dešroms, dešru gamybai prieskoniai
Karštas kąsnis kumpio viryklei - žolelių ir prieskonių mišinys
Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija,
pabrėžianti patiekalų skonį ir aromatą.
Ingridientai: kajeno pipirai,
saldieji pipirai, juodieji pipirai, baltosios garstyčios, čiobreliai,
ciberžolė, imbieras, lauro lapas, laukiniai česnakai.
Susiję produktai: kalio nitratas .
Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje.
Mišinyje nėra druskos ir natrio glutamato.
Kumpio troškinio receptas. Ingredientai
1,2 kg troškiniui:
200 g jautienos
200 g lašinių
500 g jungo
300 g mentelės
150 ml vandens
15 g žolelių ir prieskonių mišinio
kumpio viryklei
Pagal skonį 21 g druskos ir pipirų.
Paruošimas:
Mėsą supjaustykite maždaug 3-4 cm gabalėliais, įtrinkite druska ir palikite
parai šaldytuve. Tada jautieną sumalkite per tinklinį sietą ir gerai paruoškite
150 ml šalto vandens, kol susidarys balta košė.
Likusią mėsą sumalkite per šiurkščius
tinklelius, pagardinkite žolelių ir prieskonių mišiniu kumpio viryklei (15 g)
ir pipirais pagal skonį. Tada viską įdėkite į 1,5 kg talpos kumpio viryklę,
nuspauskite spyruoklę ir pritvirtinkite termometrą. Įdėkite kumpio viryklę į
puodą su vandeniu. Vanduo puode neturi virti, jo temperatūra turėtų lėtai
didėti iki maks. iki 90 ° C. Kai temperatūra mėsos viduje pasiekia 69–70 ° C,
nustokite gaminti ir padėkite kumpio viryklę į šaltą vandenį. Kai jis atvės,
padėkite jį į šaldytuvą. Kitą dieną troškinys yra paruoštas valgyti. Kad būtų
patogiau išimti mėsą iš kumpio viryklės, prieš užvirdami galite ją užpilti
karštu vandeniu arba naudoti specialius kumpio viryklės maišelius.