Karštas kąsnis kumpio viryklei - žolelių ir prieskonių mišinys

  • 1.90€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 310015
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Karštas kąsnis kumpio viryklei - žolelių ir prieskonių mišinys Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija, pabrėžianti patiekalų skonį ir aromatą. Ingridientai: kajeno pipirai, saldieji pipirai, juodieji pipirai, baltosios garstyčios, čiobreliai, ciberžolė, imbieras, lauro lapas, laukiniai česnakai. Susiję produktai:  kalio nitratas . Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje...

Žymos: viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui, dešroms, dešru gamybai prieskoniai

Karštas kąsnis kumpio viryklei - žolelių ir prieskonių mišinys

Puiki aromatinių žolelių ir prieskonių kompozicija, pabrėžianti patiekalų skonį ir aromatą.
Ingridientai: kajeno pipirai, saldieji pipirai, juodieji pipirai, baltosios garstyčios, čiobreliai, ciberžolė, imbieras, lauro lapas, laukiniai česnakai.
Susiję produktai:  kalio nitratas .
Laikyti sausoje ir tamsioje vietoje.
Mišinyje nėra druskos ir natrio glutamato.
Kumpio troškinio receptas. Ingredientai 1,2 kg troškiniui:
 200 g jautienos
 200 g lašinių
 500 g jungo
 300 g mentelės
 150 ml vandens
 15 g žolelių ir prieskonių mišinio kumpio viryklei
  Pagal skonį 21 g druskos ir pipirų.
Paruošimas:
Mėsą supjaustykite maždaug 3-4 cm gabalėliais, įtrinkite druska ir palikite parai šaldytuve. Tada jautieną sumalkite per tinklinį sietą ir gerai paruoškite 150 ml šalto vandens, kol susidarys balta košė.
 Likusią mėsą sumalkite per šiurkščius tinklelius, pagardinkite žolelių ir prieskonių mišiniu kumpio viryklei (15 g) ir pipirais pagal skonį. Tada viską įdėkite į 1,5 kg talpos kumpio viryklę, nuspauskite spyruoklę ir pritvirtinkite termometrą. Įdėkite kumpio viryklę į puodą su vandeniu. Vanduo puode neturi virti, jo temperatūra turėtų lėtai didėti iki maks. iki 90 ° C. Kai temperatūra mėsos viduje pasiekia 69–70 ° C, nustokite gaminti ir padėkite kumpio viryklę į šaltą vandenį. Kai jis atvės, padėkite jį į šaldytuvą. Kitą dieną troškinys yra paruoštas valgyti. Kad būtų patogiau išimti mėsą iš kumpio viryklės, prieš užvirdami galite ją užpilti karštu vandeniu arba naudoti specialius kumpio viryklės maišelius.


Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard