Mielės picos plutai.

  • 3.30€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 409260
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Patikimos sausos kepimo mielės picos plutai. Sumaišykite miltus, druską ir mieles dideliame dubenyje. Švelniai sumaišykite visus ingredientus. Lėtai pilkite drungno vandens. Tešlą 10 minučių minkykite ant prekystalio ar konditerijos lentos, pabarstytos miltais, iki vientisos ir elastingos (tešla atsiskirs nuo dubenėlio sienelių). Tada vėl trumpai paminkykite tešlą su alyvuogių aliejumi...

Žymos: mieles picai, tinklelis mesai, viskas mesos gamybai, marinavimui, mesos rukymui, kepimui, marinavimui, dešroms, dešru gamybai prieskoniai

Patikimos sausos kepimo mielės picos plutai.

Sumaišykite miltus, druską ir mieles dideliame dubenyje. Švelniai sumaišykite visus ingredientus. Lėtai pilkite drungno vandens. Tešlą 10 minučių minkykite ant prekystalio ar konditerijos lentos, pabarstytos miltais, iki vientisos ir elastingos (tešla atsiskirs nuo dubenėlio sienelių). Tada vėl trumpai paminkykite tešlą su alyvuogių aliejumi. Uždenkite švariu medvilniniu skudurėliu ir palikite 30–45 min. (Tešla padvigubėja) šiltoje vietoje.
Pakilus tešlai pabarstykite miltais, apvoliokite ir formuokite, kad gautumėte ploną pyragą.
Kepkite su mėgstamais priedais apie 10–15 minučių 250 ° C temperatūroje
Privalumai:
- trumpesnis tešlos darbo laikas
- padidėjęs tešlos elastingumas, kurį rekomenduojama gaminant picos plutą
Ingridientai:
- 300 g kvietinių miltų (geriausia 00 rūšis)
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 0,3 g sausų „Biowin“ mielių
- 2 arbatiniai šaukšteliai alyvuogių aliejaus
    Matmenys:
Ilgis:
5,5 cm
Plotis:
3,5 cm
Aukštis:
6,0 cm
Paskirtis:
picai
Svoris
100,0 g

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard