Kalcio chloridas

  • 2.00€ (Su PVM)
  • Prekės kodas: 411211
  • Prieinamumas: TURIME SANDĖLYJE (PRISTATYMAS PER 2-6 D.D.)

Kalcio chloridasKalcio chlorido (CaCl2). Kalcio chloridas dedamas į pieną tam, kad padidėtų sūrių gamybos efektyvumas - jis pagerina pieno konsistenciją ir sutraukimą, bei praturtina jį kalciu. Jo panaudojimas sumažina kazeino ir riebalų nuostolius, prieš sudedant bakterijų kultūras ir veršelių fermentą. Naudokite pagal gamintojo dozes - dėl kalcio chlorido pertekliaus pieną gali per daug su..

Žymos: suris, priedai, kultura, prieskoniai, surio gamyba, maistas, skonis, kalcio chloridas.

Kalcio chloridas
Kalcio chlorido (CaCl2). Kalcio chloridas dedamas į pieną tam, kad padidėtų sūrių gamybos efektyvumas - jis pagerina pieno konsistenciją ir sutraukimą, bei praturtina jį kalciu.
Jo panaudojimas sumažina kazeino ir riebalų nuostolius, prieš sudedant bakterijų kultūras ir veršelių fermentą.
Naudokite pagal gamintojo dozes - dėl kalcio chlorido pertekliaus pieną gali per daug sutraukti, o tai apsunkins pjaustymą.
Sudėjus kalcio chloridą gerai išmaišykite.
100 l pieno pakanka 20–30 g .
Sudedamosios dalys: rūgštingumą reguliuojanti medžiaga kalcio chloridas E509.
Grynasis kiekis: 100g.

Gamintojas: Lenkija "Browin".
Platintojas : D. Marcinkevičiaus G.K.Į. "Medėja" Dariaus ir Girėno g. 3, Plungė.

Parašyti įvertinimą

Norėdami palikti atsiliepimą prašome prisijungti arba registruotis
Brand
Brand1
FERRARI
Brand3
Brand4
Brand2
hambletonbard